Forum » Pomoč in nasveti » comp pokaže sliko nato pa tema?
comp pokaže sliko nato pa tema?
ERGY ::
Živjo
Prosil bi za kak nasvet
In sicer zadeva je taka:
Ko zalaufam eno staro makino celeron 733, se mi na monitorju pokaže samo kera grafična je in nato ko bi moralo preklopit ter pokazati kak je proc, kolko rama itd...
Sam problem je k tega ne pokaže je tema, oziroma ekran ostane sive barve in ne črne?
Probal sem z menjavo plate, z menjavo proca in obratno
Probal z menjavo grafične, napajalnika, z menjavo ramov, šaltal rame v vse slote
Diski in dvd enote na to nevplivajo, tko da je isto al vklopljene ali izklopljene
Tko da sedaj nevem več kaj naj probam, plata je pri kolegu delala čisto normalno, pri men pa nič kr neki no
Hvala
Lp
Prosil bi za kak nasvet
In sicer zadeva je taka:
Ko zalaufam eno staro makino celeron 733, se mi na monitorju pokaže samo kera grafična je in nato ko bi moralo preklopit ter pokazati kak je proc, kolko rama itd...
Sam problem je k tega ne pokaže je tema, oziroma ekran ostane sive barve in ne črne?
Probal sem z menjavo plate, z menjavo proca in obratno
Probal z menjavo grafične, napajalnika, z menjavo ramov, šaltal rame v vse slote
Diski in dvd enote na to nevplivajo, tko da je isto al vklopljene ali izklopljene
Tko da sedaj nevem več kaj naj probam, plata je pri kolegu delala čisto normalno, pri men pa nič kr neki no
Hvala
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Acer JE70 CP laptop motherboardOddelek: Strojna oprema | 1478 (1277) | Alen T 1978 |
» | CrashOddelek: Pomoč in nasveti | 1731 (1451) | bezerk |
» | Problem z DFI UT lanparty nF4 ultra-D in AMD64 3000+Oddelek: Navijanje | 1682 (1451) | iNN |
» | zamenjava athlona2600+ Barton za athlon64 3000+Oddelek: Kaj kupiti | 1051 (799) | mili |