Forum » Igre » Steam accound
Steam accound
xCore ::
Hmmmja mam en problem...pred casom sem igral cs kateri mi je brez problema delal saj imam igro orig. potem pa sem za nekaj casa pozabil na igro in sem pozabil password...vse bi bilo vredu ce nebi pozabil se passworda od e-mail accounda katerega mam registriranega pri steamu . nažalost ne brišejo accoundov iz baze da bi se na novo registriral.
Zanima me a se da kaj naret igro mam orig. in noben drug ne uporablja moje serial no.
Hvala za odgovor
Zanima me a se da kaj naret igro mam orig. in noben drug ne uporablja moje serial no.
Hvala za odgovor
Highlag ::
Vsak ki ponuja poštni predal ima tudi možnost zamenjave izbranega gesla.
Never trust a computer you can't throw out a window
Se strinjam...ampak sigurno si si naredil kak e-mail accound za registriranje podobnih stvari na katerega ti potem prileti preko 100 spam mailov...zato ta e-mail nisem kaj dosti uporabljal...in ce pozabis password ter ostalo kot so "secret question" si ga pa najebal
Tilen ::
Kr zoprno. Pisi na valve (slo), povej kje je problem, SLIKAJ racun ter original CD s skatlo in keyem ter zahtevaj novi key. PO potebi povej se ex username na Steamu. POnavadi ni tezav. DIsejblali bodo tist cd key ki si ga imel, dobil pa bos novega s katerim pac naredis nov Steam account.
Lp.
Lp.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
hmmja tudi o tej moznosti sem razmisljal...samo morcno dvomim da bom nasel racun za igro izpred nekaj let se kje doma
Highlag ::
Sicer spet lajam na isto drevo ampak:
Če si registriral en E-mail za spam si moral ob registraciji tudi navesti en drug E-mail naslov.
Poizkusi nekje najti opcijo, da si pozabil geslo za ta Email. Potem ti bodo poslali na drugi E-mail novo geslo?
Če si registriral en E-mail za spam si moral ob registraciji tudi navesti en drug E-mail naslov.
Poizkusi nekje najti opcijo, da si pozabil geslo za ta Email. Potem ti bodo poslali na drugi E-mail novo geslo?
Never trust a computer you can't throw out a window
opusti idejo z emailom ker ne dela ne username ne password ne nic...brez katerih si nemorem poslat maila na obstojeci mail acc. mislil sem ce so kake moznosti pri Valve ce ve kdo kaj o tem ker sem iskal po spletu ampak ni kaj dosti napisano na to temo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xCore ()
Tilen ::
Ja so moznosti ja. Probaj pa bos videl. Slabse nekak ne more biti, ane?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Steam - Nakup iger (strani: 1 2 3 4 … 242 243 244 245 )Oddelek: Igre | 1943795 (23363) | Izi |
» | Call of duty MW3 problemOddelek: Igre | 1485 (1213) | jozi12345 |
» | Pozabljen "secret answer" in pozabljeno geslo za steam.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1917 (1445) | strictom |
» | Half-Life 2 problemOddelek: Igre | 2072 (1822) | Shybby |
» | Problemi z CS steam instalerOddelek: Igre | 1262 (1105) | chucki |