» »

Spletna stran - pomoč :)

Spletna stran - pomoč :)

hihitavc ::

Pozdravljeni!

Imam vprašanje.
In sicer imam login skripto in forum.
Zanima me, če je mogoče kako naredit, da se registreraš na login skripto in tam tudi prjaviš, da potem na forumu ni potrebna ponovna registracija in prijava.

Je to mogoče??

Pa lepa hvala za vse odgovore!

gregy ::

zakaj pa foruma ne zaklenes za goste .. in se lahko samo prijavijo? .. sej to funkcijo ima pa skoraj vsak spodoben forum .. edin če hočeš odkrivati toplo vodo? :D

hihitavc ::

jah k jst sm to mislu obe skripi združt skup..
de maš recmo login skripto se na njo registreraš in pol s tem lahko pregleduješ tudi neke strani, ki jih drugače ne moraš in skupaj tudi že registreran, prijavljen na forum.

St@jler ::

emm gledaš isti cookie? Za login nardiš cookie in poj pr forumu isto gledaš, če je ta cookie že nastavlen.

Tody ::

phpbb in stran K sem mel lih v clipbordu, drugače pa poglej prvi link je zanimiv oziroma zamenjaj phpbb z ustreznim forumom.

Baja ::

ce uporabljas vec skript na strani je dobro preveriti prej kako je z njihovo kompatibilnostjo oz. prilagodljivostjo. sem mel enkrat en podoben primer, pa nismo uspeli spraviti skupaj vsega. slo pa je za eno galerijo pa mislim da yabbse forum.

probaj takole. poglej kaj izvede login skripta foruma in poskusaj to integrrati v tvojo login skripto. je pa nekaj tezav, ker vsaka skripta shranjuje login podatke v svoji bazi. zdaj pa, al napises konverter da mas vse v eni bazi (za dolocene skripte/forume ti ze obstajajo), al pa popravis login skripto, da ko se uporabnik registrira, vpise vse potrebne podatke v obe bazi.

mogoce bi blo dobro, ce bi povedo za katero login skripto in kater forum gre

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

php login - simple

Oddelek: Izdelava spletišč
8867 (740) FrEaKmAn
»

Google in št. obiskovalcev strani

Oddelek: Izdelava spletišč
9798 (640) Go-ahead