Forum » Programska oprema » Mirc
Mirc
BIG_Yack ::
Najprej vsem pozdravčke.
Zelo dobro se spoznam na mirc in irc ampak težava je v tem kje dobit najnovejšo verzijo mirc-a. Če najdem kaj na internetu je kar virus noter al pa trojan. Zanima me, če ma kdo kako povezavo do kake strani, ki ima download za najnovejšo verzijo mirc-a
Povedal bi še, da bi rad tole dobil v čimkrajšem času, če nimate nič proti.
Hvaala tistim, ki ste mi pomagali.
Pa čim hitreje! Še enkrat hvala.
Zelo dobro se spoznam na mirc in irc ampak težava je v tem kje dobit najnovejšo verzijo mirc-a. Če najdem kaj na internetu je kar virus noter al pa trojan. Zanima me, če ma kdo kako povezavo do kake strani, ki ima download za najnovejšo verzijo mirc-a
Povedal bi še, da bi rad tole dobil v čimkrajšem času, če nimate nič proti.
Hvaala tistim, ki ste mi pomagali.
Pa čim hitreje! Še enkrat hvala.
- spremenilo: OwcA ()
OwcA ::
Na uradni strani dvomim, da so notri trojanci ali virusi.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Tero ::
Ni uradna stran www.mirc.com ?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
MadMax ::
Bo kar .com taprava
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
strictom ::
>Zelo dobro se spoznam na mirc in irc
Opažam. Ti si verjetno razne lame skripte pa takšno sranje dobival, kar pa ni čudno da je polno virudov not.
PS.: na mirc.org mi je zelo lušna tista inkonca ki je na sredini strani. Very cute!
Opažam. Ti si verjetno razne lame skripte pa takšno sranje dobival, kar pa ni čudno da je polno virudov not.
PS.: na mirc.org mi je zelo lušna tista inkonca ki je na sredini strani. Very cute!
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mirc kviz bot (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 10048 (3831) | Xserces |
» | Predstavitev programa (do 1,4Mb)Oddelek: Šola | 1184 (866) | sverde21 |
⊘ | Nadomestek za M$M Me$$engerOddelek: Programska oprema | 2002 (1788) | OwcA |
» | Slo-tech na mIRC-u!Oddelek: Slo-Tech | 3351 (2315) | CaqKa |
» | Mozilla Firebird - kako prpraviti do RES default browsera?Oddelek: Pomoč in nasveti | 783 (677) | Skankulja |