Forum » Strojna oprema » Moker monitor
Moker monitor
droid ::
na podstresju imam neke stare stvari med katerimi je bil monitor, ki je bil blizu luknje kjer grejo kabli od antene. ko je dezevalo je zmoclo monitor.
to sem opazil uceraj zvecer zdaj je videti suh tudi od znotraj samo vseeno rajsi prasam ce je treba kaj posusit.
to sem opazil uceraj zvecer zdaj je videti suh tudi od znotraj samo vseeno rajsi prasam ce je treba kaj posusit.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
roscha ::
Načeloma ne. Ampak osebno bi ga raje ene 2 dni pustil nekje na suhem, da se dobro posuši, šele potem bi ga začel uporabljat.
Better safe than sorry
Better safe than sorry
gzibret ::
Ornk ga posuši, predno ga vklopiš! Pol ko poči in se pokadi je prepozno.
Vse je za neki dobr!
fahrenGONE ::
Ce ni ze prepozno (hehe) bi te rad opozoril da tudi ko se ti "zdi" vse suho, se ni. Pocakaj par dni najmanj, daj ga nekam na prepih in suho. Ce imas Silikagel vrecke jih polozi v notranjost monitorja, ampak tiste velike po 100g+ drugace se niti ne trudi.
droid ::
ta monitor je delal naprej normalno delal.
zdaj pa se je za novoleto na njega polila alkoholna pijača med tem ko je bil vžgan.takoj se je vgasnil ma se ni nič vn pokadilo. ko ga provam vžgat utripne dvakrat rumena lučka in se vgasne ko sem ga proval posušit se je vžgala še zelena se pa je vseeno ugasnil.
se ga bo dalo popravit in kako?
zdaj pa se je za novoleto na njega polila alkoholna pijača med tem ko je bil vžgan.takoj se je vgasnil ma se ni nič vn pokadilo. ko ga provam vžgat utripne dvakrat rumena lučka in se vgasne ko sem ga proval posušit se je vžgala še zelena se pa je vseeno ugasnil.
se ga bo dalo popravit in kako?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater pomivalni stroj ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24558 (13459) | starfotr |
» | Kateri sušilni stroj s TČ (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32272 (24234) | oberskitona |
» | Kateri pralno sušilni stroj kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 41468 (35805) | MasterSPi |
» | Polit prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16926 (14169) | _koki_ |