Forum » Zvok in slika » BSplayer-ju sem se zameril
BSplayer-ju sem se zameril
c0dehunter ::
No, stanje je takšno:
Ob 14:30 sem domou prnesu film na treh CDjih in sicer Lord Of The Rings drugi del. Poskusil sem ga zalaufat z BSplayerjem in je špilal, le glas bitij je bil tih. Zato sem Uninštaliral FFDshow in BSplayer in ju ponovno naložil. Sedaj ko probam zagnat film, ne gre - . Isto se naredi v Windows Media Playerju in Winampu. Ko probam zagnat kak drug film dela normalno. Preveril sem tut končnico filma, ki je .avi - vse normalno torej. Upoštevajte dejstvo, da mi je na začetku film delal. Aja, neglede kateri CD zaženem (1., 2., 3.) se naredi isto. Se tudi vam zdi kot zakleto?
Ob 14:30 sem domou prnesu film na treh CDjih in sicer Lord Of The Rings drugi del. Poskusil sem ga zalaufat z BSplayerjem in je špilal, le glas bitij je bil tih. Zato sem Uninštaliral FFDshow in BSplayer in ju ponovno naložil. Sedaj ko probam zagnat film, ne gre - . Isto se naredi v Windows Media Playerju in Winampu. Ko probam zagnat kak drug film dela normalno. Preveril sem tut končnico filma, ki je .avi - vse normalno torej. Upoštevajte dejstvo, da mi je na začetku film delal. Aja, neglede kateri CD zaženem (1., 2., 3.) se naredi isto. Se tudi vam zdi kot zakleto?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
OrkAA ::
Inštalirej starejšo verzijo ffdshowa, ker je ta nova polna bugov. Jst sm mel iste probleme :\
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z BsPlayerjem!Oddelek: Programska oprema | 1603 (1306) | bastadu |
» | Težave z BSplayeromOddelek: Pomoč in nasveti | 1926 (1582) | debur |
» | Noben film ne delaOddelek: Zvok in slika | 917 (810) | Clone |
» | BSplayer - slika zelene črte, Media Player - slika v redu, kaj nimam nastavljeno ?Oddelek: Zvok in slika | 2558 (2403) | msmiha |
» | filmi: zvok ja slika neOddelek: Zvok in slika | 1113 (1027) | iskra |