Forum » Kaj kupiti » ATI MOBILITY vs GEFORCE
ATI MOBILITY vs GEFORCE
buick ::
Ej, me samo zanima primerjava oziroma ce je kej velik razlike med graficno kartico ATI MOBILITY 9700 64MB M11 in GEFORCE 6200 GO 256 MB???
HVALA
HVALA
mitjaje ::
Nisem siguren, a v potrošnji energije je velika razlika. Mislim da Geforce porabi za cc. 30% več energije kot radeon 9700. Po drugi strani pa ti lahko tudi lažem, ker ne vem keri modeli so bili testirani, zato pa maš google.com pa malo posrfaj ...
maš pa še tu nekaj iz slo-tech-a: link
pa tako ko sem malo zdaj pogledal, je ati v vseh pogledih malenkost boljši. GLedal pa sem primerjavo z 9600 pro mobility, ki je prekašal vse, navadni 9600 pa je bil nekje enak z 4200 Go .
No umapm da sem ti kaj pomagak, drugače pa še sam malo posrfaj.
ati mobility vs geforce v google pa je
LP
maš pa še tu nekaj iz slo-tech-a: link
pa tako ko sem malo zdaj pogledal, je ati v vseh pogledih malenkost boljši. GLedal pa sem primerjavo z 9600 pro mobility, ki je prekašal vse, navadni 9600 pa je bil nekje enak z 4200 Go .
No umapm da sem ti kaj pomagak, drugače pa še sam malo posrfaj.
ati mobility vs geforce v google pa je
LP
www.ultrasplet.net
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mitjaje ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik za študij?Oddelek: Kaj kupiti | 3747 (2551) | drejc |
» | Benchmarki graficnih kartic za prenosnike?Oddelek: Strojna oprema | 1256 (1095) | klemen22 |
» | Grafična na prenosniku!?Oddelek: Kaj kupiti | 1137 (1008) | Airskull |
» | Katero graficno kartico uporabljate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 11859 (8395) | mtosev |
» | Prenosnik primeren za risan je načrtov v AvtoCad-u?Oddelek: Kaj kupiti | 1440 (1272) | glinik |