Forum » Hlajenje in modifikacije » S5 HLAJENJE in problemi
S5 HLAJENJE in problemi
_Thief ::
Imam Semprona 2200+ in kakor sem bral na netu bi original temperatura biti okoli 37C ali 27C nisem sedaj prepričan... Zamenjal sem hlajenje z Zalmanovo "rožo" : CNPS6000-AlCu
in imam temperaturo tudi do 51C .. Res da so mi dali v trgovini tole vse gor.. zato se sprašujem ali so kaj zamrdali..da je tako visoka temperatura.. Matično imam : Gigabyte K7 Triton ,512 Ram-a, 30gb disk ,350w napajalnik...
Ali naj razkopljem vse to in pogledam če ni preveč/premalo termalne paste=?
Ali kaj..
LP
in imam temperaturo tudi do 51C .. Res da so mi dali v trgovini tole vse gor.. zato se sprašujem ali so kaj zamrdali..da je tako visoka temperatura.. Matično imam : Gigabyte K7 Triton ,512 Ram-a, 30gb disk ,350w napajalnik...
Ali naj razkopljem vse to in pogledam če ni preveč/premalo termalne paste=?
Ali kaj..
LP
Sm Močan In Vozim Tomos
Kaufmann ::
Sej ta 6000-alcu ni nevem kaj, ga imam sam. Na Palominu 1900+ sem imel tut jaz ca.50C pri minimalnih obratih.
ni podatka
dxx ::
Dokler ne navijaš se ne boj glede temperatur če so pod 60.
Odvisno je kak zrak imaš v ohišju, poskusi z odprto kišto in poročej, namreč pri slabo prevetreni kišti bo tudi najboljši hladilnik slab.
Odvisno je kak zrak imaš v ohišju, poskusi z odprto kišto in poročej, namreč pri slabo prevetreni kišti bo tudi najboljši hladilnik slab.
ČIP 009 ::
Če ti plata kaže čisto točno tempreaturo je vprašanje? Drugače pa je temperatura nekje okrog 37 in več stopinj. To zalmanovo rožo zabriši v koš in zmontiraj dobrega starega vulcanota 7+.
Ja pri odprti kišti pride temp tja do 45C .. Samo nevem zakaj je tako visoka.. ker z orginial hladilnikom (pri drugih gledal) nimajo več kot 35 oz. 40....
Kišto imam pa kar dost prevetreno odspredaj 92mm ventilc.. odzadej 120mm ventilc..na procu orginal od 6000alcu..pa seveda v napajalniku..
Kišto imam pa kar dost prevetreno odspredaj 92mm ventilc.. odzadej 120mm ventilc..na procu orginal od 6000alcu..pa seveda v napajalniku..
Sm Močan In Vozim Tomos
aja nism ni videl da si ti čip pisal... aja.. jah plata kaže isto.. gledam pa z speed fanom.. najnovejim...sm .. za novo,, rajš staro zrihtam.. ker za novo ni $$$
Ker sedaj kupujem disk... (ta se malo fejst čudno oglaša i šteka) mi 0 ne ostane..
Ker sedaj kupujem disk... (ta se malo fejst čudno oglaša i šteka) mi 0 ne ostane..
Sm Močan In Vozim Tomos
Snami dol, termalno pasto še enkrat namaži(staro dol), pa poskusi.Jaz še na Bartonu ne dosegam tako visokih temp. Če izklopim VSE sistemske vente razen unga v napajalcu prileze temp. na 49 stopinj, pa imam Volcano 7+en tih vent gor, k bl mal piha, pa zbrušen proc in dno volcanota.Uporabljam AS5. Barton 2500@3200+@1,75V
Aha!
Sem malo pobrskal o tvojem problemu in našel veliko lastnikov teh plošč ki se pritožujejo nad temperaturo, tako da senzor verjetno prišteje kakšnih 10 stopinj. V tem primeru je tvoja temperatura normalna. Vseeno z roko mal potipaj dno hladilnika med kakšnim špilom.
Pa malo navij sistem! Ne morš tko, kr stock furaš
Sem malo pobrskal o tvojem problemu in našel veliko lastnikov teh plošč ki se pritožujejo nad temperaturo, tako da senzor verjetno prišteje kakšnih 10 stopinj. V tem primeru je tvoja temperatura normalna. Vseeno z roko mal potipaj dno hladilnika med kakšnim špilom.
Pa malo navij sistem! Ne morš tko, kr stock furaš
Ok bom ja probal to vrihtat.. termalno pasto drugo pa te frke..
ok tnx guys.. vam javim ko bo zamenjal.. samo treba do termalne prit.. prinas je ni dost,,
ok tnx guys.. vam javim ko bo zamenjal.. samo treba do termalne prit.. prinas je ni dost,,
Sm Močan In Vozim Tomos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | koliko naj bi bila temperatura CPUja ... ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2244 (1558) | xenon74 |
» | ventilator za bartonaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1285 (1049) | ghostkop |
» | ThermalRight SLK 900A in kateri vent priporocate?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1480 (1287) | delfinus |
» | Temp. procesorja je 66 stopinj ?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1265) | Roadkill |
» | XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2448 (1471) | Markoff |