Forum » Strojna oprema » tezava s hladilnikom
tezava s hladilnikom
bull ::
Imam problem katerega ne vem kako bi ga resil.
Sestavil sem racunalnik
Procesor- AMD Athlon XP 2000+
Plata - MSI kt4av
Sedaj pa imam problem s hladilnikom. Dones sem sel kupit nov hladilnik v TT, ga prikljucim in mi zacne piskat in napise
CPU FAN isn't running. Shutdown (Y/N).
Priklucil sem ga, namazal s termalno pasto, tko da ne vem kje tici tezava.
Mogoce je procesor kriv?
Prosim pomagajte k drgac
Sestavil sem racunalnik
Procesor- AMD Athlon XP 2000+
Plata - MSI kt4av
Sedaj pa imam problem s hladilnikom. Dones sem sel kupit nov hladilnik v TT, ga prikljucim in mi zacne piskat in napise
CPU FAN isn't running. Shutdown (Y/N).
Priklucil sem ga, namazal s termalno pasto, tko da ne vem kje tici tezava.
Mogoce je procesor kriv?
Prosim pomagajte k drgac
Juve vlada!
cojss ::
Verjetno nisi prav priključil hladinikovega ventilatorja na plato, zato ti pa napiše, da se ta ne vrti, če pa si, se vrti pa prepočasi. V biosu moraš onemogočit možnost "halt on cpu fan not running" ali kaj podobnega.
Termalna pasta in stik s procsorjem pa tu nimata nobene veze.
Termalna pasta in stik s procsorjem pa tu nimata nobene veze.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cojss ()
SavoS ::
Dej poglej na osnovni plošči kje se nahaja konektor za CPU VENT in tm gor priklopi ventilator od CPU!
Če pa tega nimaš, pač bilokaterega priklopi tam gor....... imeti mora senzor za merjenje vrtljajev
ajd
Če pa tega nimaš, pač bilokaterega priklopi tam gor....... imeti mora senzor za merjenje vrtljajev
ajd
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
boštjan ::
bull,pol pa daj NO,pa idi v bios in izključi to možnost. pa hitrost CPUja boš tudi moral spremenit in to na 133FSB
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
Good Guy ::
če pa laufa pa sklop to da ti ne javla napak med nalaganjem biosa!
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilator glasen, vrti ves čas (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8107 (6818) | lolipop2 |
» | Ali je ta temeperatura normalna ? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8785 (7604) | Pro_moted |
» | Temperatura procesorja med 55 in 68 stop. COddelek: Hlajenje in modifikacije | 2856 (2021) | IvoJan |
» | nov hladilnik za CPUOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2260 (1725) | PINki |
» | Regulacija CPU ventilatorja? Visoka temp. cpu-jaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2557 (2435) | umax |