» »

kopiranje Omrežnih povezav

kopiranje Omrežnih povezav

misso ::

Nameravam formatirati računalnik, operacijski sistem XP imam pa narejenih cca 120 omrežnih povezav za daljinske dostope, zdaj me pa zanima kje lahko skopiram te povezave, da mi jih ne bo potrebno vse na novo vnašat :) Če kliknem na lastnosti sploh ni napisanega cilja datoteke, a je to vnešeno kam v register? Hvala!

harvey ::

Če sem te prav razumel, je to to kar imaš pod My Network Places.

x:\Documents and Settings\|username|\NetHood

tam notri imaš te shortcute do povezav in jih lahko po mili volji kopiraš.

ja bližnjice so, sam k boš enkrat sformatiral računalnik kaj ti bodo pomagale bližnjice, če jih boš nazaj vnesel, k pač računalnik ne bo vedel kam mora gledat! povezave predstavljajo dostope prek modema do objektov in te povezave so ala volja, siol in podobno! Narediš povezavo, sam kam se pa ta povezava zapiše?

No zdej smo pa tam, ISP bi rekli ali klicne povezave. šele sedaj sem razumel kaj pomeni "120 omrežnih povezav za daljinske dostope".

1. Regedit
2. Izberi HKEY_CURRENT_USER RemoteAccess key
3. File -> Export posnemi nekam z reg končnico in nato importiraš (imaš vse podatke številko, DNS, server...)

Piše mi remote access in potem profile, tam so našteti nekatere klicne povezave a ne vse! Pa ko izberem določeno povezavo ni nikjer v registru zapisane tel. številke, piše samo disconnect idle time, enable autodisconet, redial attemps. Tko ni vseh povezav al je potem kaj z registri narobe ali je kje drugje to napisano!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: misso ()

Ne vem kaj bi reku, potem ti pa svetujem če imaš XP, da uporabiš Files and Settings Transfer Wizard ali pa kak drug specializiran program ala Expert BackUp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

povezava 2 PC in skupna raba datotek

Oddelek: Omrežja in internet
292753 (2273) bibip
»

Internet connection --- ON/OFF stikalo - kako?

Oddelek: Pomoč in nasveti
91199 (1078) trnvpeti
»

WD My Book WorldEdition

Oddelek: Pomoč in nasveti
161643 (1232) gkovac
»

Prokleto domace omrezje.

Oddelek: Omrežja in internet
283273 (2215) darkolord
»

Domače omrežje ne DELA - prosim za pomoč