Forum » Pomoč in nasveti » Šumniki v IE
Šumniki v IE
dimitrijus ::
Pozdravljeni. Imam "čuden" problem ,ki ga ne znam rešiti...
Če želim v googlovi ali najdi.si vnosni vrstici vpisati iskalni pojem, ki ima tudi šumnike (ŠČŽ), te tipke (oz. črke) ne "primejo"... Namesto Š, se izpiše A, namesto Ž pa tilda (vijuga)....
V sami vnosni vrstici explorerja delujejo normalno vsi črkovni vnosi. Tudi v yahujevi ali guglovi Tool bar vrstici..... Copy-paste (iz vnosne vrstice v okence iskalnika dela)
Ampak v vnosnem polju pa nemorem direktno vpisati ščž! Mater!
V inretrnetnih možniostih sem nastavil vse pisave in jezike tako, kot morajo biti... Nič ni pomagalo. Odinstaliral sem IE in ga ponovno namestil.....ISTO...
Ponovno naložil gonilnike za brezžično tipkovnico (je lahko tu vzrok?)....ISTO...
Kje je hakeljc?
Hvala za vse odgovore, kjer ne bo pisalo, da naj bratec instalira Opero ali Mozilo, ali pa celo kak Susse(Linux) :)
Če želim v googlovi ali najdi.si vnosni vrstici vpisati iskalni pojem, ki ima tudi šumnike (ŠČŽ), te tipke (oz. črke) ne "primejo"... Namesto Š, se izpiše A, namesto Ž pa tilda (vijuga)....
V sami vnosni vrstici explorerja delujejo normalno vsi črkovni vnosi. Tudi v yahujevi ali guglovi Tool bar vrstici..... Copy-paste (iz vnosne vrstice v okence iskalnika dela)
Ampak v vnosnem polju pa nemorem direktno vpisati ščž! Mater!
V inretrnetnih možniostih sem nastavil vse pisave in jezike tako, kot morajo biti... Nič ni pomagalo. Odinstaliral sem IE in ga ponovno namestil.....ISTO...
Ponovno naložil gonilnike za brezžično tipkovnico (je lahko tu vzrok?)....ISTO...
Kje je hakeljc?
Hvala za vse odgovore, kjer ne bo pisalo, da naj bratec instalira Opero ali Mozilo, ali pa celo kak Susse(Linux) :)
- spremenilo: dimitrijus ()
Myth ::
Ne vem kaj točno te muči. A vseeno poskusi še enkrat nastavit SLO tipkovnice in SLO jezik pa to. Pa google imaš v slovenščini nastavljen? Malo se špilaj, nekaj more bit napak nastavleno.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel kopiranje vsebine iz zaklenjene celice brez odklepaOddelek: Pomoč in nasveti | 1708 (1446) | mirator |
» | Določanje vrednosti v exceluOddelek: Programska oprema | 1809 (1629) | z00s |
» | Internet explorerOddelek: Omrežja in internet | 1972 (1382) | beille |
» | Nova Firefox in ThunderbirdOddelek: Novice / Brskalniki | 4360 (3640) | Poldi112 |
» | Excel in seštevanje/ od. časaOddelek: Programska oprema | 6720 (6586) | ToniT |