Forum » Loža » Kere Činele...
Kere Činele...
Monster ::
ja folk kk vas kej bobna...
No mogoče kdo
Zanima me kere činele so najboljše za rock pa mal bol na metall igranje
Zildijan al sabian(heavy serija)
Pa kok se še da dobit kake zildij činele do 30kSIT za eno(da so nove seveda)...
Kupt mislim 14Hi-Hat, 16 pa 18 crash(mogoče še 14) pa ride 21
ajd potrudte se
pa tut kako slovensko INTERNET glazbeno(z glazbili) trgovino bi rad spoznal
No mogoče kdo
Zanima me kere činele so najboljše za rock pa mal bol na metall igranje
Zildijan al sabian(heavy serija)
Pa kok se še da dobit kake zildij činele do 30kSIT za eno(da so nove seveda)...
Kupt mislim 14Hi-Hat, 16 pa 18 crash(mogoče še 14) pa ride 21
ajd potrudte se
pa tut kako slovensko INTERNET glazbeno(z glazbili) trgovino bi rad spoznal
Ka zaboga...
burekar ::
Zidjan so kr cool, za net trgovino ti pa ne morm pomagat. Najbolje je, da najprej slišiš činele pri komu drugmu in se odločiš če so ti dovolj dobre al ne. Poglej mal v salomonov oglasnik.
no vglavnem se sem zdej našu trgovino prav za to v celju je pa lj pa mb BAZAR ne majo velikooooooooooo izbiro pa to ne.. Čuj ka ti sploh igraš bobne :)) Ker da ti opvem ne nikol ne kupuj rabljenikh činel ker ti bojo zeloooooo hiter počle ne... Tk da zdej itak vse ok Zildijan pa so itak th beset Z cosutm serija(metal, rock)
Ka zaboga...
boha ::
jah bazar ima zildjian in je zelo drag, poleg tega činele naročajo ene dvakrat na leto, tako da se ne čudi če ne bodo imeli prav nič... alternativa - sabian b8pro/pro mogoče aa (so že dražje). sabiana lahko dobiš že v več trgovinah. problem je spet v uvozniku (mtd). naročajo zelo malo. ker sta sabian in zildjian prek luže, sta draga (dolar). probaj pogledat za evropske naslove, recimo paiste (švedska) - dobiš jih pri hartmanu, ki ima več podružnic in je zame najboljša trgovina v slo! trgovina bobenček iz novega mesta je zastopnik za nemške (zelo dobre) činele meinl. poglej za cene. lahko pa greš tudi v italijo in si pogledaš italijanske prvovrstne činele UFIP! upam da sem ti kaj pomagal...
ha za hartmana ne vfem ker se nisem še z njimi menu sm vem pa da ma bazar uvoz činel in pa tudi to da naročajo dvakrat naleto.. Sm v sloveniji itak doben ne naroča večkrat pa pustmo to.. Odločo sem se za Zildijan Z costum ne pa bomo vidli kdaj bom mel keš :))) cca 200ksit
Ka zaboga...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 7774 (5476) | brecoboy |
» | Pravniški nasvet - bobniOddelek: Loža | 6712 (5663) | ponnncho |
» | snemalni studioOddelek: Zvok in slika | 4167 (3910) | Backup22 |
» | Glasbila...Oddelek: Loža | 1373 (1245) | Monster |
⊘ | tony hawk pro skater 3Oddelek: Loža | 976 (872) | Sergio |