Forum » Pomoč in nasveti » Prijava v Windows 98
Prijava v Windows 98
Vajenc ::
Na službenem računalniku sem nekaj ušpičil. Ko se želim prijaviti v sistem mi ko že izgleda da se Windowsi(98) nalagajo (čez cel ekran napis Windows in spodaj nalaganje), javi da potrebuje uporabniške podatke oz. v nadaljevanju želi kodo Windowsov.
In da res sem uporabil program Registry mechanic, in res sem dal deep scaning, in res sem vse kar je pokazalo izbrisal (se mi zdi da je pisalo tudi nekaj unistal? v zvezi z Widowsi), in res se premalo spoznam na informacijsko tehnologijo in konec koncev bi res lahko poklical informatika (ki pa ima že tako in tako preveč dela-mal vam piham na dušo) ....Vendar pa bi vseeno prosil za kak nasvet oz. ali lahko vpišem kodo od kakih drugih Windows 98 in pričakujem da bodo naložene stvari ostale nespremenjene?
Vsem, ki se da hvala in lp.
In da res sem uporabil program Registry mechanic, in res sem dal deep scaning, in res sem vse kar je pokazalo izbrisal (se mi zdi da je pisalo tudi nekaj unistal? v zvezi z Widowsi), in res se premalo spoznam na informacijsko tehnologijo in konec koncev bi res lahko poklical informatika (ki pa ima že tako in tako preveč dela-mal vam piham na dušo) ....Vendar pa bi vseeno prosil za kak nasvet oz. ali lahko vpišem kodo od kakih drugih Windows 98 in pričakujem da bodo naložene stvari ostale nespremenjene?
Vsem, ki se da hvala in lp.
Ziga Dolhar ::
Lahko.
(Več škode ne moreš narest. Okna pa ob zagonu zahtevajo vnos uporabniških podatkov, če so bili [+ cd key] prej izbrisani iz registra.)
(Več škode ne moreš narest. Okna pa ob zagonu zahtevajo vnos uporabniških podatkov, če so bili [+ cd key] prej izbrisani iz registra.)
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporabniski profili in namescanje le tehOddelek: Omrežja in internet | 986 (702) | SmeskoSnezak |
» | Ali ima kdo netflix us account?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1243 (838) | zee |
» | Stallman in Bacon se dajeta okoli Ubuntove iskalne lečeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 18910 (16793) | 34054 |
» | Linux - particioniranjeOddelek: Operacijski sistemi | 1237 (1001) | Daedalus |
» | problem z novim monitorjem-slikaOddelek: Strojna oprema | 1178 (936) | zenith1 |