Forum » Pomoč in nasveti » CDROMa izginila
CDROMa izginila
zee ::
Zivjo.
Po nadgradnji gonilnikov od VIA (preko Windows Update) sta na racunalniku izginila CD-RW in DVD pogon. V Device Managerju jih sicer pokaže, vendar je zraven en rumen klicaj, kar kaze, da nekaj ni v redu. Poskusil sem ju odstraniti (Uninstall) v Winsih, poskusil sem odstraniti tudi celoten sekundarni kanal, na katerem sta priključen, vendar brez rezultata oz. Windowsi so ju spet (brihtno) našli, vendar ju v Explorerju še kar ni bilo.
Iskal sem temo, v kateri je opisana elegantna rešitev tega problema, vendar je nisem našel.
zee
Po nadgradnji gonilnikov od VIA (preko Windows Update) sta na racunalniku izginila CD-RW in DVD pogon. V Device Managerju jih sicer pokaže, vendar je zraven en rumen klicaj, kar kaze, da nekaj ni v redu. Poskusil sem ju odstraniti (Uninstall) v Winsih, poskusil sem odstraniti tudi celoten sekundarni kanal, na katerem sta priključen, vendar brez rezultata oz. Windowsi so ju spet (brihtno) našli, vendar ju v Explorerju še kar ni bilo.
Iskal sem temo, v kateri je opisana elegantna rešitev tega problema, vendar je nisem našel.
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
- zaklenilo: Myth ()
Sharkb1te ::
O tem je ze bilo govora tukaj na Slo-tech, enkrat sem ze pomagal enemu, poglej pod tale link
Nujno! Pomoc pri zaznavi CD-roma!!!
Upam da ti bo pomagalo.
LP
Nujno! Pomoc pri zaznavi CD-roma!!!
Upam da ti bo pomagalo.
LP
zee ::
TO!!
res hvala!
zee
res hvala!
zee
zee
Myth ::
A, lepo da tema že obstaja. Prosil pa bi tudi, če imaš še težave, da tam v tisti temi vprašaš. Nič ni narobe, če boš jo "zbudil od mrtvih". Preveč tem pa tudi nočemo, samo nepregledno postaja, zato zaklepam.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 8/8.1/10 hropeče, Kubuntu blesteče?Oddelek: Operacijski sistemi | 5028 (3937) | Siddh |
» | Odstranitev strojne opreme - permanentnoOddelek: Strojna oprema | 1274 (923) | Duhec |
» | Cisco VPN in alternativni klientiOddelek: Omrežja in internet | 4020 (3719) | zee |
» | Na sestrinem računalniku imam problem z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1351 (1248) | opeter |
⊘ | Samba, Linux, Windows XPOddelek: Omrežja in internet | 2006 (1778) | hruske |