Forum » Omrežja in internet » NLB Klik in Firefox
NLB Klik in Firefox
somebody16 ::
Lep pozdrav.
Imam naslednji problem:
Prijavil sem se na KLIK in z IE prevzel certifikat, ker ga s Firefox-om nisem mogel. Kako naj sedaj shranim certifikat, da ga bom lahko uvozil v Firefox.Z E-Studentom, kjer se tudi prijavljam s certifikatom, nimam problemov in mi je certifikat lepo uvozil. S klik - certifikatom pa so problemi. A mogoče kdo pozna ta problem.
Napaka, ki mi jo javi Firefox po vpisu gesla za uvoz certifikata:
Failed to restore the PKCS #12 file for unknown reasons.
Uporabljam Firefox 1.0.2
Hvala za pomoč!
Imam naslednji problem:
Prijavil sem se na KLIK in z IE prevzel certifikat, ker ga s Firefox-om nisem mogel. Kako naj sedaj shranim certifikat, da ga bom lahko uvozil v Firefox.Z E-Studentom, kjer se tudi prijavljam s certifikatom, nimam problemov in mi je certifikat lepo uvozil. S klik - certifikatom pa so problemi. A mogoče kdo pozna ta problem.
Napaka, ki mi jo javi Firefox po vpisu gesla za uvoz certifikata:
Failed to restore the PKCS #12 file for unknown reasons.
Uporabljam Firefox 1.0.2
Hvala za pomoč!
SavoS ::
V Internet Explorerju.... orodja - Internetne možnosti - vsebina - Certifikati, nato izbereš certifikat in daš Export. Ko te vpraša, če private key, rečeš Yes. Nato določiš mesto in ime datoteke in izvoziš!
Pozor!
Ko si uvažal podatke, če nisi pri uvozu certifikata odkljukal, da želiš ta certifikat še kdaj izvoziti ali uvoziti, si se malo zaj*bal.......najboljše da naročiš nov certifikat....
Pozor!
Ko si uvažal podatke, če nisi pri uvozu certifikata odkljukal, da želiš ta certifikat še kdaj izvoziti ali uvoziti, si se malo zaj*bal.......najboljše da naročiš nov certifikat....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
somebody16 ::
Tisto sem obkljukal, saj lahko certifikat brez problemov uvozim nazaj v IE.Tudi izvoziti ga znam saj sem Certifikat za E-študent normalno izvozil in uvozil v Firefox. Problem je samo s tem nlb-klik certifikatom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup in uvoz SIGEN-CA certifikataOddelek: Omrežja in internet | 13173 (2062) | kow |
» | Prevzem certifikata za Klik NLBOddelek: Pomoč in nasveti | 2793 (2564) | b3D_950 |
» | Mozilla - certifikatOddelek: Programska oprema | 6286 (5384) | meganboj |
» | Firefox 3 in klik nlbOddelek: Programska oprema | 20242 (16061) | solatko |
» | KlikNLB, FF, IE, Linux, Windows -> težaveOddelek: Programska oprema | 4467 (4079) | boriss |