Forum » Problemi človeštva » Borili se bomo proti njim
Borili se bomo proti njim
poweroff ::
Film Borili se bomo proti njim.
Sicer je precej težak za gledanje, ker sestoji samo iz teksta, vendar je branje teksta zelo poučno. Gre za citate in razmišljanja.
Splošno opozorilo: film je treba pozorno gledati - torej tekst pozorno brati.
Posebno opozorilo za Thomasa: črke teksta so bele barve na črni podlagi. Podlaga ni, ponavljam, ni rdeča.
Torej - zanima me vaše mnenje o tem filmu.
Pišite samo tisti, ki (bo)ste film zares pogledali do konca (se pravi zdržali do konca).
Sicer je precej težak za gledanje, ker sestoji samo iz teksta, vendar je branje teksta zelo poučno. Gre za citate in razmišljanja.
Splošno opozorilo: film je treba pozorno gledati - torej tekst pozorno brati.
Posebno opozorilo za Thomasa: črke teksta so bele barve na črni podlagi. Podlaga ni, ponavljam, ni rdeča.
Torej - zanima me vaše mnenje o tem filmu.
Pišite samo tisti, ki (bo)ste film zares pogledali do konca (se pravi zdržali do konca).
sudo poweroff
Jst ::
Upam, da bom imel zvečer kaj časa, pa ga pogledam.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
NoUse4AName ::
Rahlo bedna download hitrost. Kakšen torrent bi bil boljši če je taka kriza z bandwithom.
NoUse4AName ::
Samo ena stvar me je motila. F****** ZVOČNA PODLAGA.
Drugače pa mi je bila vsebina zelo všeč.
Drugače pa mi je bila vsebina zelo všeč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kršitev avtorskih pravic (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 12001 (8891) | Hakai |
» | Pravilna uporaba laptopa in skrb zanj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3057 (2253) | srdžan |
» | Izsleditev IPjaOddelek: Omrežja in internet | 3464 (2449) | SeMiNeSanja |
» | Mladi in nadobudni snemalci in montažerji. Mnenje o nasOddelek: Sedem umetnosti | 3048 (2291) | brutalfit |
» | Download strežnik - teorijaOddelek: Operacijski sistemi | 2082 (1709) | OrkAA |