Forum » Programska oprema » Microsoft Outlook problem
Microsoft Outlook problem
anddrej ::
Imam en velik problem. Kar naenkrat mi je Outlook nehal pobirat in pošiljat pošto. Kaj sem do sedaj naredil?
Pobrisal sem račune, ter jih na novo naredil.
Očistil sem računalnik z ad-aware, no spyware, Giant Antyspyware, NOD 32, System cleaner.
Zraven pa moram povedat, da sem z Outlook Express-om brez problema pobral in poslal pošto.
Aha, pa update je tudi bil narejen. Problem je v tem, da je to računalnik v službi...od sodelavke, ki ga uporablja že vrsto let, in nebi rada imela kaj drugega.
Hvala za odgovore.
Pobrisal sem račune, ter jih na novo naredil.
Očistil sem računalnik z ad-aware, no spyware, Giant Antyspyware, NOD 32, System cleaner.
Zraven pa moram povedat, da sem z Outlook Express-om brez problema pobral in poslal pošto.
Aha, pa update je tudi bil narejen. Problem je v tem, da je to računalnik v službi...od sodelavke, ki ga uporablja že vrsto let, in nebi rada imela kaj drugega.
Hvala za odgovore.
Lp
Andrej
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
iso2000 ::
Zna biti, da se je datoteka, ki jo outlook uporablja za shranjevanje pošte, zafilala do konca, oz. je dosegla kritičnih 2 Gb. Poišči datoteke in poglej kako velike so. Ime je *.pst (če se ne motim).Če je resnično to problem, lahko nastaviš, da za shranjevanje uporablja nove datoteke. Drugih idej trenutno nimam.
LP
LP
Huh, res je skupna velikost datotek v mapi malo čez 2G. Bom naredil novo pot, pa sporočim, kaj se dogaja. Zaenkrat pa najlepša hvala.
Lp
Andrej
Sem poskušal, pa ne znam. Tam kjer nastaviš ciljno mapo, se jo določil, ampak še zmeraj ne dela...
Lp
Andrej
Jan(JAE) ::
najprej preglej porte za outgoing pa incoming mail.
Za outgoing je standard (brez SSL) port 25, za incoming pa 110
Za outgoing je standard (brez SSL) port 25, za incoming pa 110
www.jae.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem microsoft outlook 2010Oddelek: Pomoč in nasveti | 1351 (945) | sirotka |
» | Tezave pri nastavljanju SIOL odhajajocega postnega serverja iOS MailOddelek: Programska oprema | 4019 (3909) | Shoot19 |
» | Pošiljanje maila prek Sharp GX25 Ferrari EditionOddelek: Omrežja in internet | 1338 (1201) | Jeebs |
» | Thunderbird outgoing mail nastavitveOddelek: Programska oprema | 1919 (1766) | alien-w |
» | Nenavadno dolgo zaganjajne winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1721 (1314) | Dean2 |