Forum » Šola » Socrates erasmus
Socrates erasmus
maryyy ::
hmmm sicer mal pozna glede na to, da je bla debata o pragi par let nazaj..pa me vseen zanima, če obstaja kdo, ki gre letos tja na izmenjavo?
lp
lp
studentek ::
lep pozdrav,
upam da je ta tematika, ni zastarela in da se bo nasel kdo ki mi bo pripomorel.
sem student, ki sem predcasno podaljsal studiranje v Spaaniji; ter me zanima kako je, ker sem se pred tednom dni poskodoval in moram zdravljenje opravljati v Sloveniji, odsoten bom celi semester, tako da ne bom moral opravljati izpitov v 2 semestru, je mogoce moznost opraviti ostale izpite v drugem semestru v slo in se mi lahko priznajo, kot da sem jih opravljal v tujini.
skrbi me da mi ne bo treba vracati stipendije, ker sem v prvem semestru malo lenaril in nisem dosegel 20 ects tock, v drugem jih pa ne morem zaradi poskodbe ?
lp
PROSIM ZA ODGOVORE
upam da je ta tematika, ni zastarela in da se bo nasel kdo ki mi bo pripomorel.
sem student, ki sem predcasno podaljsal studiranje v Spaaniji; ter me zanima kako je, ker sem se pred tednom dni poskodoval in moram zdravljenje opravljati v Sloveniji, odsoten bom celi semester, tako da ne bom moral opravljati izpitov v 2 semestru, je mogoce moznost opraviti ostale izpite v drugem semestru v slo in se mi lahko priznajo, kot da sem jih opravljal v tujini.
skrbi me da mi ne bo treba vracati stipendije, ker sem v prvem semestru malo lenaril in nisem dosegel 20 ects tock, v drugem jih pa ne morem zaradi poskodbe ?
lp
PROSIM ZA ODGOVORE
Gandalfar ::
obrni se na mednarodno pisarno tvoje fakultete. Tam bodo to znali najboljse povedat in kaksna je praksa za tvoj faks.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študentsko življenje (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 19706 (15256) | K3kec |
» | Zakonsko bi obvezali fakultete, da javno objavijo % študentov, ki pridejo v višje letOddelek: Loža | 8382 (6622) | Invictus |
» | Slaba banka - študentsko deloOddelek: Loža | 9139 (7166) | Kenpachi |
» | Študij v tujiniOddelek: Šola | 3113 (1819) | St235 |
» | Ponavljanje letnika brezplačno - zakaj že? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 8326 (6555) | amd64bit |