Forum » Programska oprema » Firefox thema
Firefox thema
luky ::
Prosim strokovnjake, da mi pomagajo oz. mi razložijo kako inštalirati temo v Firefox.
Namreč downloadal sem eno temo iz neta Silverskin.jar. Sedaj pa ne vem kako to inštalirati v Firefox, da jo lahko pozneje v meniju Orodja-Teme uporabim.
Spoštovani prosim za pomoč.
Namreč downloadal sem eno temo iz neta Silverskin.jar. Sedaj pa ne vem kako to inštalirati v Firefox, da jo lahko pozneje v meniju Orodja-Teme uporabim.
Spoštovani prosim za pomoč.
gfighter ::
Odpri Orodja-Teme ter zvleci (drag&drop) temo v okno Teme. Simple as that .
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
Gfighter hvala za odgovor. Naredil sem tako kot si napisal in zadeva je 100 procentna.
Prosim te še če mi še poveš še eno za Firefox in sicer:
Imam datoteko Securepassword.zip. V njej so dve datoteke ena ima končnico .XPI druga pa .SIG.
Kako bi to inštaliral v Firefox. To naj bi bile ikone za orodno vrstico ki jih potegneš iz Orodne vrstice - Po meri - med ostale ikone na vrhu.
Hvala.
Prosim te še če mi še poveš še eno za Firefox in sicer:
Imam datoteko Securepassword.zip. V njej so dve datoteke ena ima končnico .XPI druga pa .SIG.
Kako bi to inštaliral v Firefox. To naj bi bile ikone za orodno vrstico ki jih potegneš iz Orodne vrstice - Po meri - med ostale ikone na vrhu.
Hvala.
gfighter ::
No, tega še nisem šel ročno preizkusiti, ampak google je povedal, da preprosto drag&dropaš datoteko *.xpi v katerikoli odprto okno firefoxa in se ti pojavi dialog za instalacijo (spet simple as that ). *.sig je pa samo podpis za preverjanje pristnosti.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
Zadeva dela 100 procentno. Ko povlečes .xpi v odprto okno Firefoxa se pokaže programček za instalacijo in vse naredi.
Hvala lepa.
Hvala lepa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 36044 (10511) | kow |
» | Petnajsti Firefox (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 18270 (14376) | imott3791 |
» | Izšel Firefox 14 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 24143 (20434) | MrStein |
» | Firefox 3.0 RC1Oddelek: Programska oprema | 2203 (1228) | rapvirus |
» | Mozilla firefox mi šteka!Oddelek: Programska oprema | 4358 (3935) | jan01 |