Forum » Izdelava spletišč » phpadsnew
phpadsnew
tomitza ::
Pozdravljni,
zanima me kako ste tukaj na slo-tech nastavili, da se vam prikazujejo štirje bannerji (levo spodaj) in so random selected...kako jih je potrebno vpisovati v program phpadsnew in kako jih includate. Prosim za pomoč.
Hvala
zanima me kako ste tukaj na slo-tech nastavili, da se vam prikazujejo štirje bannerji (levo spodaj) in so random selected...kako jih je potrebno vpisovati v program phpadsnew in kako jih includate. Prosim za pomoč.
Hvala
www.at-crew.net
Ziga Dolhar ::
Zakaj pa ne?
Koda za Slo-techom je večinoma [si ne upam rečt 100 %, ampak verjetno je 100 % ;)] plod lastne produkcije. Primoza.
Koda za Slo-techom je večinoma [si ne upam rečt 100 %, ampak verjetno je 100 % ;)] plod lastne produkcije. Primoza.
https://dolhar.si/
Pazi. Jst verjamem, da je koda skoraj 100% last slo-techa. Ampak za bannerje pa sigurno ni.
www.at-crew.net
ker sem vidu ker program imate.. phpAdsNew je. Je tako. Sej nč slabga ne misl s tem. Sam prašu bi kako prikazujete zadevo da vsakič ko refreshas stran so drugi bannerji?
www.at-crew.net
OwcA ::
@Ziggga: še vseeno je integracija v portal lastna namenska rešitev.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščemo te ... (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 10022 (6290) | Tilen |
» | Zopet vedno slabše delovanje ST (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 7408 (5210) | primo~1 |
» | Portali?!?Oddelek: Izdelava spletišč | 3189 (2339) | gregy |
» | Slo-tech pasice (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4394 (3782) | undefined |
» | Dodatek k razpisuOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 1597 (1597) | BigFoot |