» »

Zelo čudno obnašanje

Zelo čudno obnašanje

leinad ::

Torej pred kratkim sem v comp vgrajeval cd-pekača in mi je takrat zaradi neznanih razlogov odpovedal en ram modul. Čez nekaj dni sem ga po debeli uri vtikanja in iztikanja iz slotov le usposobil nazaj. Od takrat je vse normalno delovalo- do danes zjutraj.
Namreč, ko sem se zbudil in prižgal comp mi je napisal memory test failed in se sploh ni nič zagnalo, potem ko sem zopet šel vtikat/iztikat rame iz slotov mi je uspelo pol rama(en modul) nazaj usposobiti), nato sem lahko normalno delal naprej. Potem ob treh popoldne pa se je comp kar brez razloga sam od sebe zagnal v safe modu. Sam sem ga nato zopet pripravil do tega, da se je normalno zagnal.
A so za to čudno obnašanje krivi slabi kontakti od slotov ali kaj druga?

PLEASE HELP!

barabl ::

Potegni si tole http://www.memtest86.com/memt32.zip,nar... si disketo, ponovno zaženi računalnik,v biosu nastavi 1 boot disketnik,ter stestiraj rame,če ti kažejo erore so zanič in jih zamenjaj,če jih imaš seveda več,obvezno testiraj vsakega posebej,če pride do erora.Vtikanje in iztikanje jih ne bo ubodilo za dalši čas,rešitev je sam novi ram,če je seveda zanič.Lahko pa je napaka na slabem stiku oz.slabo vtaknjenem in nato zataknjenim ramu.Skratka memtest je zakon,ko kaj škripa na ramu in nisi sigurn če so hin.

leinad ::

bom probal, tnx


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Usb vhod na avtoradiu je pokvarjen

Oddelek: Pomoč in nasveti
7693 (667) Tana6
»

internet ne dela

Oddelek: Pomoč in nasveti
6687 (515) Mato989
»

Varno odstranjevanje strojne opreme

Oddelek: Operacijski sistemi
153668 (2331) darkkk
»

Brum na TV-ju?

Oddelek: Zvok in slika
133399 (2824) pile81
»

Tiskalnik ne tiska

Oddelek: Pomoč in nasveti
7742 (673) Barcha

Več podobnih tem