Forum » Loža » Fizioterapija
Fizioterapija
SkIDiver ::
Gospod dohtar so mi predpisali 10x obisk fizioterapevta. Kje v Ljubljani lahko opravim teh 10 obiskov katere krije zavod za zdravstveno varstvo, ker so mi gospod dohtar v roke dali napotnico?
Samoplačniške variante seveda odpadejo. Povprašujem pa zato, ker sem študent v mestu Ljubljana in sem drugače iz Novega mesta kjer pa sem samo ob vikendih in se za kakaršnokoli fizioterapijo lahko obrišem pod nosom v našem zdravstvenem domu kjer jo izvajajo.
Hvala.
Samoplačniške variante seveda odpadejo. Povprašujem pa zato, ker sem študent v mestu Ljubljana in sem drugače iz Novega mesta kjer pa sem samo ob vikendih in se za kakaršnokoli fizioterapijo lahko obrišem pod nosom v našem zdravstvenem domu kjer jo izvajajo.
Hvala.
Scorpia ::
Kaj pa šmarješke toplice, dokaj bliz je NM, pa še jaz sem bil tam in je res zakon ker je folk ful dober. Čeprov sem bil tam 3 tedne in zavarovanje mi je vse plačalo.
Eschelon ::
Sam sem hodil k
Fizioterapija Žargi Polona, Štula 13B, Šentvid - zadeva je dostopna z 1,8,15,16. Je pa za čakat (tko ko povsod, če ni samoplačniško).
Drgač je menda še neki v Črnučah... pa najbrž še kje.
Fizioterapija Žargi Polona, Štula 13B, Šentvid - zadeva je dostopna z 1,8,15,16. Je pa za čakat (tko ko povsod, če ni samoplačniško).
Drgač je menda še neki v Črnučah... pa najbrž še kje.
Vedeti, razumeti, znati.
STASI ::
http://www.zd-lj.si/zdlj/content/view/78/174/
Poišči pod fizioterapija in poglej kje majo najkrajšo čakalno dobo pa pojdi tja. Kje je dotični fizioterapevt določiš z OE številko.
Poišči pod fizioterapija in poglej kje majo najkrajšo čakalno dobo pa pojdi tja. Kje je dotični fizioterapevt določiš z OE številko.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: STASI ()
ninjaxx ::
Pozdravljeni!
Mi lahko kdo pove kaj vec o koncesiji.. Imam priloznost delati preko koncesije za zdravstven dom. Kako je z tem? za prostore in naprave moram jaz poskrbeti?
Mi lahko kdo pove kaj vec o koncesiji.. Imam priloznost delati preko koncesije za zdravstven dom. Kako je z tem? za prostore in naprave moram jaz poskrbeti?
ToniT ::
Koncesijo ti podeli občina v soglasju z ZZZS.
Za vse ostalo moraš poskrbeti sam. Ni mi jasno kako to misliš, da delaš preko koncesije za zdravstveni dom?
Za vse ostalo moraš poskrbeti sam. Ni mi jasno kako to misliš, da delaš preko koncesije za zdravstveni dom?
FrRoSt ::
Ali imaš napotnico ali nalog!??
No, kolega je pred kratkim imel operacijo kolena in je dobil nalog za fizioterapevta! Tudi on ni hotel samoplačniško, kjer bi lahko skoraj pri vsakem prisel na vrsto vsaj naslednji teden, če že ne konec tedna. In smo iskali in klicali po celi Ljubljani. Mislim, da je dobil najkrajši termin na zdravstveni nalog čez tri mesece! Kje zdaj ne vem, lahko ga vprašam jutri v službi, če te zanima. Samo takrat dohtarji niso se niti šzrajkali!
V taki državi (pač) živimo! Ne moreš dobiti niti fizioterapavta, da bi ti vsaj pokazal in razložil, kakšne vaje in kako moraš delati, ampak moraš za obravnavo čakati najmanj 3 mesece!?
Druga varianta oz. ALTERNATIVA ti je samo, da se primeš za svojo (štidentsko) denarnico in greš samoplačnisko.
Ko boš prišel domov, čez kaksen vikend, pa vprašaj se fotra, ali se je za to boril, ko smo se osasvajali!?
No, kolega je pred kratkim imel operacijo kolena in je dobil nalog za fizioterapevta! Tudi on ni hotel samoplačniško, kjer bi lahko skoraj pri vsakem prisel na vrsto vsaj naslednji teden, če že ne konec tedna. In smo iskali in klicali po celi Ljubljani. Mislim, da je dobil najkrajši termin na zdravstveni nalog čez tri mesece! Kje zdaj ne vem, lahko ga vprašam jutri v službi, če te zanima. Samo takrat dohtarji niso se niti šzrajkali!
V taki državi (pač) živimo! Ne moreš dobiti niti fizioterapavta, da bi ti vsaj pokazal in razložil, kakšne vaje in kako moraš delati, ampak moraš za obravnavo čakati najmanj 3 mesece!?
Druga varianta oz. ALTERNATIVA ti je samo, da se primeš za svojo (štidentsko) denarnico in greš samoplačnisko.
Ko boš prišel domov, čez kaksen vikend, pa vprašaj se fotra, ali se je za to boril, ko smo se osasvajali!?
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
FrRoSt ::
Samo toliko v vednost, če koga zanima. Kolega se je prijavil ZDL na Metelkovi, junija ali julija je dobil rok. Tam nekje skratka.
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
LeQuack ::
Samo toliko v vednost, če koga zanima. Kolega se je prijavil ZDL na Metelkovi, junija ali julija je dobil rok. Tam nekje skratka.
Tako hitro? Jaz sem dobil hitro napotnico in je najbolj zgoden termin v kateremkoli zdravstvenem domu nekje April 2026, se pravi čez 1 leto in pol.
Quack !
mojsterleo ::
Fizioterapija na napotnico v Sloveniji je sramota. Moja mama ima obe nogi napihnjeni kot balon in komaj hodi, dobila pa je limfno drenažo šele v jeseni v naslednjem letu (2025) na hitro napotnico (ZD Šiška). Drugje bi bila na vrsti spomladi 2026.
Jasno je, da bo potrebno pred naslednjim poletjem na samoplačniške terapije, saj se ji poleti stanje zelo poslabša. Bolj kot razlagaš to zdravnikom bolj nikome ništa.
Jasno je, da bo potrebno pred naslednjim poletjem na samoplačniške terapije, saj se ji poleti stanje zelo poslabša. Bolj kot razlagaš to zdravnikom bolj nikome ništa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ljubljančani imajo zdravstvo kakršnega si zaslužijo. (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Problemi človeštva | 158753 (26794) | 111111111111 |
» | Plača srednje medi. sestre (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 49169 (40826) | Malidelničar |
» | Dodatna poskodba na fizioterapiji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8620 (3522) | RenatoBr |
» | DiskriminacijaOddelek: Loža | 11099 (9930) | fosil |
» | Čakalne vrste pri psihologu? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26990 (25048) | Tero |