Forum » Zvok in slika » Pinnacle PCTV PRO
Pinnacle PCTV PRO
Zobek ::
Pozdravljeni
Pred kratkim sem kupil PCTV PRO tv kartico in imam neznanske probleme ker nkakor ne morem pripraviti omenjene kartice da bi karkoli posnela (vedno ko dam snemat mi brutalno restarta- v event logu pa ni nič), drugače pa je sprejem fenomenalen, imam osnovno ploščo epox rda8+, kartica v drugem računalniku deluje in snema brez problema.
Vesel bi bil kakeršnih idej
Pred kratkim sem kupil PCTV PRO tv kartico in imam neznanske probleme ker nkakor ne morem pripraviti omenjene kartice da bi karkoli posnela (vedno ko dam snemat mi brutalno restarta- v event logu pa ni nič), drugače pa je sprejem fenomenalen, imam osnovno ploščo epox rda8+, kartica v drugem računalniku deluje in snema brez problema.
Vesel bi bil kakeršnih idej
- zaklenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Corrupted files - omrežje ne dela prav?Oddelek: Omrežja in internet | 2660 (1354) | Zvitor |
» | Problemi z R9 380 4G grafo! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7707 (6084) | Myers75 |
» | Visa debit verifikacija problemOddelek: Pomoč in nasveti | 20778 (18530) | Vrocipes |
» | Racunalnik kar ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 4479 (4080) | pol3ni |
» | priklopitev dveh crt monitorjev (ati radeon 9100 agp)Oddelek: Strojna oprema | 1692 (1546) | monaghz |