» »

praskanje v zvoku

praskanje v zvoku

gnr ::

Zdravo, moj problem je presketanje v zvočnikih... Tkole je..Že dolgo sem si želel producirat el. glasbo, pa nisem mel pc-ja. Ne dolgo nazaj pa sem si ga končno kupu in ko sem začel poslušat muziko iz cd-jev sem opazil neko čudno prkesetanje v zvoku. Zadeva se sliši že takoj, ko se pojavi glasbeni pozdrav windowsov. Sliši se tudi, ko pri igrah pritiskam npr. start, quit...
Problem sem skušal odpraviti z raznimi nastavitvami volumna, wavea itd, pa stvari ni blo nč boljš. Ko se inštaliral Cubase in se malo poigraval z sampli (audio file) je bla stvar prav nemogoča... Nekaj časa se je slišalo u redu, po 30 sek pa je bila taka zmeda (praske) da nisem slišal nič podobnega glasbi (bljak):( . Potem sem si reku, da potrebujem drugo zvočno...nabavil creative soundblaster...in...isto sranje še naprej. Naj povem, da imam inegrirano zvočno na plati. Zdej sprobavam razne zadeve, pa nič boljš. Sem pa tudi ne ravno dober poznavalec računalništva. No zdej sem si pa zrihtu še intrnet pa vas morm to vprašat.
Sem tudi gledu po forumu na to temo, pa ni nič...
Kaj naj storim????

Imam pa:
athlon 3.0
asrock K7VT4A+
512 RAM
80 G HD
CREATIVE SOUNDBLASTER

Vem, da ta zvočna ni ravno primerna za moje potrebe, ampak tud vem, da tko se pa ne bi smel slišat. Please help (HVALA!)
gnr

Odsoten ::

Si ze kdaj pomislu da je problem v zvocnikih?
krkol

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Theatron Agrippa DTS 7.1

Oddelek: Zvok in slika
455353 (3668) jRk0
»

SB X-Fi test predvajanja specifičnega zvoka

272714 (2044) KTr1sk
»

problem z zvočno kartico

51050 (1050) sojko
»

Zvočna kartica + PC + Ojačevalec... Katero?

Oddelek: Kaj kupiti
272495 (2213) Oblivion
»

večopravilnost in zvok v xp

Oddelek: Pomoč in nasveti
6750 (714) CaqKa

Več podobnih tem