Forum » Programska oprema » ŠŽČ problem
ŠŽČ problem

sandi_b ::
Na kolegovem PC naletel na zanimiv problem:
Ima WINXP SLO in v Internet explorerju ima problem:
V naslovni vrstici se da normalno vtipkati ŠŽČŠ (čeprav tja ne spadajo), ko pa greš na iskalnik npr: google, najdi.si, in podobni v polju za vpis iskanega pojma nikakor ne "primejo" šžčćđ; pregledal vse meni znane nastavitve pa nič našel !?
Ali kdo ve kje je problem !?
Na kolegovem PC naletel na zanim problem:
V naslovni vrstici se da normalno vtipkati ŠŽČŠ (čeprav tja ne spadajo), ko pa greš na iskalnik npr: google, najdi.si, in podobni v polju za vpis iskanega pojma nikakor ne "primejo" šžčćđ; pregledal vse meni znane nastavitve pa nič našel !?

AndrejS ::
Problem je v tvojem ponavljanju !
Sicer pa če ima instaliran google toolbar v IE je lahko to problem. Odstrani ga in poiskusi!
Sicer pa če ima instaliran google toolbar v IE je lahko to problem. Odstrani ga in poiskusi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najdi.si ? Mrtev ?Oddelek: Omrežja in internet | 2275 (1768) | BIG_Yack |
» | V IE morem napisati š,č,žOddelek: Programska oprema | 1262 (1149) | m30000 |
» | Tecna gospa na bolha.com (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6143 (4526) | ahac |
» | Google ToolbarOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3003 (3003) | root987 |
» | Kaj imate za "domačo stran"?Oddelek: Omrežja in internet | 3839 (2814) | MadMicka |