Forum » Programska oprema » V IE morem napisati š,č,ž
V IE morem napisati š,č,ž
m30000 ::
V Internet exploreju ne moren napisati teh crk s stresicami š,č,ž.
V xp-jih imam nastimano sl - pisavo. V nadzorni plosci/internet proposities pa imam tudi slo jezik. V vordu mi crke s stresicami delajo normalno. Tudi v mozilli dela normalno.
Hvala za pomoc.
V xp-jih imam nastimano sl - pisavo. V nadzorni plosci/internet proposities pa imam tudi slo jezik. V vordu mi crke s stresicami delajo normalno. Tudi v mozilli dela normalno.
Hvala za pomoc.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Djuro ::
Če imaš slučajni instaliran google toolbar ga odinstalirej in težave bodo čudežno izginile.
Ch4N93 ::
tudi sam sem imel podoben problem
vzrok: najverjetneje kakšen črv
po reinstalu deluje z google toolbarom brez problemov.
poskeniraj disk s kakšnim spy-removal tool-om oz. ad-aware
vzrok: najverjetneje kakšen črv
po reinstalu deluje z google toolbarom brez problemov.
poskeniraj disk s kakšnim spy-removal tool-om oz. ad-aware
Ni nam lahko...
Senzacionale ::
Si ze slisal za kodirno tabelo. Izberi tisto, ki ti bo podpirala sumnike, ni vse v izbiri SLO jezika.
recimo: windows-1250 je se najbolj blizu vsem
recimo: windows-1250 je se najbolj blizu vsem
http://www.dostavahrane.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Chrome težava z Google brownserjemOddelek: Programska oprema | 895 (790) | gorenjc |
» | google toolbar - kako tole funkcijo izklopim?Oddelek: Programska oprema | 1743 (1512) | Grill |
» | Kako to odstraniti iz desnega klika (meniji od google toolbara) ?Oddelek: Programska oprema | 1948 (1843) | rdecaluc |
» | Sun in Google se bosta medsebojno oglaševalaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 3977 (2987) | DCER |
» | Najboljsi PopUp stoper za IE?Oddelek: Programska oprema | 2245 (1895) | Ziga Dolhar |