Forum » Pomoč in nasveti » Install XP
Install XP
fanatic ::
Zanima me ce se je to se komu dogajalo.Ko vrzem CD od winsow in zaženem setup.Vse normalno naredi ,posname fajle ki so potrebni za nadalnjo uporabo in ko se gre na restart bi se potem moralo prikazati okno in se inštalacija začeti.No meni ko grem na restart ne prikaze tega okna :(
PC mi enostavno zmrzne.
Mogoče ve kdo kaj bi lahko bilo
LP
PC mi enostavno zmrzne.
Mogoče ve kdo kaj bi lahko bilo
LP
- spremenil: fanatic ()
Myth ::
Ne kapiram te. Ko daš CD not in začneš inštalacijo, ti začne inštalacija takoj, resetira se vmes nekje. Kje točno zmrzne? Prvo maš menije, pol maš format, nato pa se tak začne inštalacija.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
fanatic ::
ko mi zalaufa z CD in se začne Setup potem ko to naredi gre na restar in se mora przgat installacija windowsa no meni se ne prizge.Ko gre na restart mi ne pokaze instalacije ampak samo un logo od XP in tako stoji skoz (zmrzne).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se samodejno restarta med uporaboOddelek: Pomoč in nasveti | 727 (570) | BorutK-73 |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40545 (15527) | brainiac20 |
» | Instalacija OSaOddelek: Strojna oprema | 1217 (1135) | tec |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2431 (1763) | rap3r |
» | Izklop računalnika z WIN 2KOddelek: Operacijski sistemi | 1088 (1005) | blazp88 |