Forum » Kaj kupiti » Prenosnik IBM R50e (brez touchpada)
Prenosnik IBM R50e (brez touchpada)
lorenz ::
Ali ima kdo kaj izkusenj z IBM R50e Prenosnikom ki ima samo Track point (joystick med tipkami) nima pa touchpada. Se da tudi s tem delati, ker so drugace R50e tehnicno vsaj na pairju kar dobri pa tudi vedno bolj poceni.
LP
LP
Tomay ::
Še touchpad ni bogve kaj, trackpoint pa je za k... .... no ja mogoče se da navadit ampak če se imaš vsaj malo rad si kupi eno miško.
Voodoo 4Ever
iso2000 ::
Se da čisto lepo delat tudi s tem, samo navadit se moraš. Jaz sem se precej hitro in potem nisem imel težav. Čeprav čez miško ga ni!
LP
LP
lorenz ::
Hvala za izkusnje , sem pa sel danes to probat v stacuno in moram reci da je stvar kar vredu , mogoce celo boljse kot na mojem starem prenosniku tauchpad.
Prenosnika kupujem ker ga rabim predvsem na terenu (na kolenih) in mi tukaj mis nic ne pomaga.
LP
Prenosnika kupujem ker ga rabim predvsem na terenu (na kolenih) in mi tukaj mis nic ne pomaga.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi - IBM ne najde SSID, ki oddajaOddelek: Omrežja in internet | 3059 (2770) | johanblond |
» | Izkušnje z laptopi do max 175.000Oddelek: Kaj kupiti | 2792 (2222) | SkIDiver |
» | Nakup prenosnika do 240000 sitOddelek: Kaj kupiti | 1322 (1160) | billy |
» | FUJITSU SIEMENS, Amilo L1300Oddelek: Kaj kupiti | 1155 (1057) | billy |
» | Prenosnik HP ali AcerOddelek: Kaj kupiti | 2560 (2260) | Zheegec |