Forum » Izdelava spletišč » Cena zemljevida Slovenije na spletni strani?
Cena zemljevida Slovenije na spletni strani?
DaDila ::
Pozdravljeni!
Zanima me, ali je za komercialno spletno stran potrebno placati komu za prikaz zemljevida Slovenije, na primer geodetskemu zavodu? Ce se je kdo ze ukvarjal s podobnim vprasanjem naj bo tako dober in napise, kako je to urejeno v Sloveniji.
Hvala.
Lp
Zanima me, ali je za komercialno spletno stran potrebno placati komu za prikaz zemljevida Slovenije, na primer geodetskemu zavodu? Ce se je kdo ze ukvarjal s podobnim vprasanjem naj bo tako dober in napise, kako je to urejeno v Sloveniji.
Hvala.
Lp
DC- ::
Helo,
Točne cene nimam, ampak zanima tudi mene.
Mi ponavadi rešujemo ta problem tako da zemljevid "prerišemo".
DC-
Točne cene nimam, ampak zanima tudi mene.
Mi ponavadi rešujemo ta problem tako da zemljevid "prerišemo".
DC-
tec ::
Ja..jest ga mal vektoriziram, pa je. Pa meni to se lepse zgleda, ker lahk svoje hisice narises :-D
sid911 ::
hehe..na kateri zemljevid konkretno si mislo?
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
root987 ::
grizem! :)
Kaj ko bi nekdo vprašu zavod? Kakšen prijazen mail bo gotovo pripreljal do prijaznega odgovora...
Kaj ko bi nekdo vprašu zavod? Kakšen prijazen mail bo gotovo pripreljal do prijaznega odgovora...
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
root987 ::
Ali stran, ki jo ima neko podjetje spada kot komercialni namen ali je tu mišljeno bolj kot da bi te zemljevide vključil v neko aplikacijo za načrtovanje poti (kot primer) in kjer je namen očitno služenje denarja.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
gzibret ::
Ej, nimam pojma. Bo mogu kaki pravnik povedat.
Je pa res, da je Slovenija podpisnica Aarhuške konvencije, ki govori o dostopnosti podatkov javnega značaja. Ti morajo biti brezplačni in splošno dostopni, saj so financirani iz proračuna.
Je pa res, da je Slovenija podpisnica Aarhuške konvencije, ki govori o dostopnosti podatkov javnega značaja. Ti morajo biti brezplačni in splošno dostopni, saj so financirani iz proračuna.
Vse je za neki dobr!
BigWhale ::
Taki podatki bi morali biti na voljo vsem in vsakomur. Za kakrsenkoli namen. Tudi komercialen.
Zato nas pa ni v raznih AutoRoute expressih in podobnih programih.
Zato nas pa ni v raznih AutoRoute expressih in podobnih programih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako Google gradi svoje zemljevide (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 38908 (32115) | BaToCarx |
» | Zastonj zemljevid za na spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 5396 (3901) | bosto |
» | Najdi.si zemljevidOddelek: Novice / Omrežja / internet | 12770 (10827) | CaqKa |
» | Google Maps - EvropaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8452 (6871) | Stajerc |
» | Alternativa skypu//?Oddelek: Programska oprema | 2585 (2463) | Bass0 |