Forum » Šola » izbirno - matematika
izbirno - matematika
Po|de ::
Pozivam vse sodelujoče, da mal pokomentirate :)
Sam sem drugi letnik in mislim, da bom v primerjavi z lani dosegel glih 1/5 lanskega rezultata ...če je blo pa ful čudn...
Sam sem drugi letnik in mislim, da bom v primerjavi z lani dosegel glih 1/5 lanskega rezultata ...če je blo pa ful čudn...
Zoo69
STASI ::
A lahko malce bolje razumljivo razložiš?!?!
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Po|de ::
? Kaj pa ni jasno?
Pač...sprašujem kak vam je šlo na izbirnem tekmovanju iz matematike danes...
Pač...sprašujem kak vam je šlo na izbirnem tekmovanju iz matematike danes...
Zoo69
Roadkill ::
Iz tvojega posta je samo to zagotovo razvidno, da nisi/ne bi ravno blestel na tekmovanju iz komunikologije.
nicnevem ::
Lol!
Mogoče res ne bi bilo slab,o ko bi si vzel 5 minut in malo bolj na široko napisal o čem naj bi tekla beseda...vsaj za katero tekmovanje gre...
Mogoče res ne bi bilo slab,o ko bi si vzel 5 minut in malo bolj na široko napisal o čem naj bi tekla beseda...vsaj za katero tekmovanje gre...
monster-x ::
Verjetno misli izbirno tekmovanje iz matematike, ki je potekalo danes na srednjih šolah širom Slovenije.
NeOman: Saj lahko mirne duše objaviš rešitve, kajne? ;)
NeOman: Saj lahko mirne duše objaviš rešitve, kajne? ;)
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
NeOman ::
em... pise da je shranitev v el. obliki prepovedana, ce koga zanima naj mi prosim pise email na neoman@neoman.cjb.net ali pa mi poslje ZS.
NeOman ::
kaj vzamete vsa ta tekmovanja tako resno meni so vsec samo zato, da vidim ce kaj znam... ce pa ne, jah so pa drugi zato ane . da bi se pa hvalil s tem? zakaj?
@ McHusch: teh informacij pa na zalost nimam... sporocim ko izvem.
kdorkoli pa ze pride na drzavno tekmovanje mu zelim veliko znanja
@ McHusch: teh informacij pa na zalost nimam... sporocim ko izvem.
kdorkoli pa ze pride na drzavno tekmovanje mu zelim veliko znanja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šolska tekmovanja iz naravoslovja, logike, matematike in kemije letos niso financiranOddelek: Šola | 3425 (2945) | Smurf |
» | Udeležba na fizikalni olimpijadi (ipho)Oddelek: Šola | 7784 (6639) | primorcan |
» | Na mednarodni fizikalni olimpijadi en bron za SlovenijoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8315 (7048) | Vajenc |
» | Zoisova štipendija - vprašanjeOddelek: Šola | 3746 (3108) | Lord Kazzak |
» | kenguruOddelek: Šola | 2443 (1968) | McHusch |