Forum » Loža » Hrček - net-junkie ali na speedu???
Hrček - net-junkie ali na speedu???
Juhica ::
Ta naš član Slo-Techa Hrček je zadnje dni hiperaktiven in pričel sem se spraševati ali je net-junkie ali pa jemlje speed???
Hrček ::
puste hrčka pr mer...matr kaj vm je pa naredu...te mejhne žvauce....boge..male ...kosmate...
nism na speedu...ampak..sm u služb in lahk sem na netu...kaj čem druzga delat kot na slosexu teme postavlat ...
pa pa
May the funk be with u ( Dimitrys House in Paris)
nism na speedu...ampak..sm u služb in lahk sem na netu...kaj čem druzga delat kot na slosexu teme postavlat ...
pa pa
May the funk be with u ( Dimitrys House in Paris)
!!! Minimal Rox !!!
OldSkul ::
Ja ta glavni bi te že mogli zagnojit.Kar ene bedne teme postavljaš pa v malih oglasih se nekaj zajebavaš.Pa tvoji odgovori so kr neki bi jez reku!
Malecky ::
JA sam najhuj kriminal je pa da takim dajo službo pa dostop do interneta.
Kruh pa vodo!
Sam ko vsaj nab bil tko zabit bi še šlo
Kruh pa vodo!
Sam ko vsaj nab bil tko zabit bi še šlo
Huey P ::
V tem je glih fora; Hrček nam malo popestri forum. Do njegovega prihoda je bila samo beda...
Škoda le, da je GnojTM, ker to slabo vpliva na prvi vtis o njem...
Škoda le, da je GnojTM, ker to slabo vpliva na prvi vtis o njem...
..::DOOM III: The Legacy::..
tha_man ::
Hrček je že car, saj včasih tud kaj pametnega napiše. Zakaj pa si pravzaprav postal zagnojen?
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Tomi ::
Ker se me je hotel znebiti za 1000 sit... Saj ne rečem, da včasih nisem tečen, samo jurja je pa premalo, kaj jemljem kot žalitev Ko bi vsaj rekel milijon mark
Je pa res, da je prava popestritev.
Je pa res, da je prava popestritev.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hrček ali morski prašičekOddelek: Loža | 7896 (5446) | Mojchy_3_ |
» | težava z dosegljivostjo slo-techa (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6523 (5063) | BigWhale |
» | Obvestilo in napoved izpada (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 8903 (6626) | root987 |
» | ObvestiloOddelek: Novice / Obvestila | 5078 (2987) | Brilko |
» | OpravičiloOddelek: Novice / Obvestila | 5585 (3862) | TribesMan |