» »

Outlook 2000 in težave s Koledarjem

Outlook 2000 in težave s Koledarjem

aljazh ::

V Outlook 2000 sem uvozil vse osebne mape, ki sem jih imel na drugem računalniku. Ker pa sem tam imel Outlook v angleščini, mi je vse mape podvojilo, tako da imam sedaj slovenske in angleške (z drugega računalnika). Pri pošti to niti ni kakšen problem, pač prenesem vso pošto v "slovensko" mapo ter pobrišem "angleško".

Problem nastopi pri koledarju. Želim namreč, da se mi na začetni strani, ko zaženem Outlook, izpisujejo "obveznosti", ki jih vnesem v koledar. Vnose v koledarju pa Outlook očitno pobira iz slovenskega "Koledarja" in ne iz "Calendar-ja", ki je bil uvožen z drugega računalnika.

Zanima me, kako bi lahko prepričal Outlook, da bi vnose iz koledarja, ki se prikažejo na začetni strani pobiral iz "Calendar-ja" in ne "Koledarja". Ali pa če obstaja možnost, da vnose iz "Calendar-ja" na enostaven način prekopiram v "Koledar". Sem že nekaj poskušal z izvažanjem vnosov "Calendar-ja" in nato njihovim uvozom v "Koledar", pa mi ni uspelo.

aljazh ::

Ali resnično nihče ne ve, v čem bi lahko bila težava oz. kako bi jo lahko razrešil?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google koledar - pretekli dogodki ??

Oddelek: Pomoč in nasveti
51738 (1503) majarup
»

Koledar za Androida ki bo težil do nezavesti

Oddelek: Programska oprema
233425 (2620) Oldi
»