Forum » Programska oprema » Outlook 2000 in težave s Koledarjem
Outlook 2000 in težave s Koledarjem
aljazh ::
V Outlook 2000 sem uvozil vse osebne mape, ki sem jih imel na drugem računalniku. Ker pa sem tam imel Outlook v angleščini, mi je vse mape podvojilo, tako da imam sedaj slovenske in angleške (z drugega računalnika). Pri pošti to niti ni kakšen problem, pač prenesem vso pošto v "slovensko" mapo ter pobrišem "angleško".
Problem nastopi pri koledarju. Želim namreč, da se mi na začetni strani, ko zaženem Outlook, izpisujejo "obveznosti", ki jih vnesem v koledar. Vnose v koledarju pa Outlook očitno pobira iz slovenskega "Koledarja" in ne iz "Calendar-ja", ki je bil uvožen z drugega računalnika.
Zanima me, kako bi lahko prepričal Outlook, da bi vnose iz koledarja, ki se prikažejo na začetni strani pobiral iz "Calendar-ja" in ne "Koledarja". Ali pa če obstaja možnost, da vnose iz "Calendar-ja" na enostaven način prekopiram v "Koledar". Sem že nekaj poskušal z izvažanjem vnosov "Calendar-ja" in nato njihovim uvozom v "Koledar", pa mi ni uspelo.
Problem nastopi pri koledarju. Želim namreč, da se mi na začetni strani, ko zaženem Outlook, izpisujejo "obveznosti", ki jih vnesem v koledar. Vnose v koledarju pa Outlook očitno pobira iz slovenskega "Koledarja" in ne iz "Calendar-ja", ki je bil uvožen z drugega računalnika.
Zanima me, kako bi lahko prepričal Outlook, da bi vnose iz koledarja, ki se prikažejo na začetni strani pobiral iz "Calendar-ja" in ne "Koledarja". Ali pa če obstaja možnost, da vnose iz "Calendar-ja" na enostaven način prekopiram v "Koledar". Sem že nekaj poskušal z izvažanjem vnosov "Calendar-ja" in nato njihovim uvozom v "Koledar", pa mi ni uspelo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google koledar - pretekli dogodki ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1738 (1503) | majarup |
» | Koledar za Androida ki bo težil do nezavestiOddelek: Programska oprema | 3425 (2620) | Oldi |
» | Izšel Thunderbird 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10425 (7850) | [BISI] |
» | Organiziranje svojega življenjaOddelek: Programska oprema | 3970 (3006) | neres |
» | kateri program za opozarjanjeOddelek: Programska oprema | 1445 (1328) | ToniT |