Forum » Hlajenje in modifikacije » Ram Freezer
Ram Freezer
Gaber ::
Lp, nabavu sm si Revoltec Ram Freezer Platinum...
Zanima me če se mi splača termalni trakec spravt dol in ga zamenjat z Arctic Silver 5? Vsi k poznate pasto veste da bo držala , sam a bo kej razlike v temperaturi? iKdo probu?
Thanx...
Zanima me če se mi splača termalni trakec spravt dol in ga zamenjat z Arctic Silver 5? Vsi k poznate pasto veste da bo držala , sam a bo kej razlike v temperaturi? iKdo probu?
Thanx...
kihc ::
A misliš termalno pasto ali termalno lepilo? Ker če boš namazal z termalno pasto, bo vse lepo popadalo dol :P
Jaz mam prilimano z trakovi in mi eden kar naprej dol poda ...
Jaz mam prilimano z trakovi in mi eden kar naprej dol poda ...
x
Gaber ::
Termalno pasto...
AS5 je ful gosta&sticky, tko da bi mogla držat, zadnjič ko sem snemal hladilnik sem proc potegnu iz socketa, tok mocno drži...
AS5 je ful gosta&sticky, tko da bi mogla držat, zadnjič ko sem snemal hladilnik sem proc potegnu iz socketa, tok mocno drži...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termalna pasta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 26524 (6284) | Valvoline |
» | Problem z pasivnim hladilnikom na ICH8Oddelek: Pomoč in nasveti | 891 (828) | jeryslo |
» | PC po ciscenju ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2336 (1829) | oemdzi |
» | S čim prilepit rebra? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5823 (4950) | sharp |
» | S cim odstraniti termalno pasto?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1866 (1608) | Morpheus |