Forum » Pomoč in nasveti » Disk problem
Disk problem
odklop99 ::
No uglavnem dans ponoc mi je zgleda disk odletu...
mam pa maxtor sata 160GB razdeljenga na 2 particiji...ena particija dela super una druga pa k kliknem nanjo rab comp ene par min da sploh kej nardi...in potem napise tole : d:\is not accesible, The request could not be preformed because of an I/O device error
Uglavnem ce je ta dsk prkloplen...mi rab comp da pride v win ene 5 min...ce ta disk izklopm dela super!
Zdej me pa zanima kaj bi to loh blo...zakaj mi del apol diska ok pol pa ne?
no pol sm su pa pod disk management in pise healthy in vse ok...sam pr d:\ nimam napisan NTFS
in mislm da se mi je NTFS tabela porusla...kako dobit to nazaj? al narobe sklepam?
help
Lp odklop
mam pa maxtor sata 160GB razdeljenga na 2 particiji...ena particija dela super una druga pa k kliknem nanjo rab comp ene par min da sploh kej nardi...in potem napise tole : d:\is not accesible, The request could not be preformed because of an I/O device error
Uglavnem ce je ta dsk prkloplen...mi rab comp da pride v win ene 5 min...ce ta disk izklopm dela super!
Zdej me pa zanima kaj bi to loh blo...zakaj mi del apol diska ok pol pa ne?
no pol sm su pa pod disk management in pise healthy in vse ok...sam pr d:\ nimam napisan NTFS
in mislm da se mi je NTFS tabela porusla...kako dobit to nazaj? al narobe sklepam?
help
Lp odklop
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neprepoznavnost velikosti Maxtorjevega 200Gb diska v Windows ExplorerjuOddelek: Strojna oprema | 932 (857) | Flajšter |
» | knoppixOddelek: Operacijski sistemi | 2324 (1690) | kockish |
» | XP vs. 2k - hitrost (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4105 (3155) | BaRtMaN |
» | ocenite konfiguracijoOddelek: Kaj kupiti | 935 (815) | Lejj |
» | Elite, Morgan, TiOddelek: Kaj kupiti | 1174 (797) | Pisk |