Forum » Programska oprema » Kako dodati ime v adresar?
Kako dodati ime v adresar?
nokia6310 ::
Pozdravljeni!
V mapo z naslovom adrsar sem skopiral iz adresarja vse stike ki sem jih imel v njem.
Po formatiranju računalnika sem seveda želel te stike spet vnesti v adresar od outlook expresa ker sem z njim navajen delat in ko sem potrdil prvi stik se mi je odprlo okno v katerem so bili podatki ime priimek službeni telefon e-poštni naslov itd. pred časom pa so se mi te stiki glede nato da so bili narejeeni z outlook expressom vedno odpirali tudi v njegovem adresarju in tam sem imel možnost (gumb) dodaj v stik v adresar.
Zanima me kako naj pridem zdaj do tega oziroma kako naj stike dodam v adresar v outlook expresu če se mi odpira vedno adresar od outlooka?
Šel sem tudi pod lastnosti in tam spremenil da mi te vrste datotek vCard tako piše pod vrsto datoteke odpira z outlook expressom pa se sploh ne odpre.
Kaj naj torej naredim da jih bom lahko odpiral z adresarjem od outlook expressa?
Hvala vsem za odgovore. Upam, da sem bil dovol jasen.
Lp
V mapo z naslovom adrsar sem skopiral iz adresarja vse stike ki sem jih imel v njem.
Po formatiranju računalnika sem seveda želel te stike spet vnesti v adresar od outlook expresa ker sem z njim navajen delat in ko sem potrdil prvi stik se mi je odprlo okno v katerem so bili podatki ime priimek službeni telefon e-poštni naslov itd. pred časom pa so se mi te stiki glede nato da so bili narejeeni z outlook expressom vedno odpirali tudi v njegovem adresarju in tam sem imel možnost (gumb) dodaj v stik v adresar.
Zanima me kako naj pridem zdaj do tega oziroma kako naj stike dodam v adresar v outlook expresu če se mi odpira vedno adresar od outlooka?
Šel sem tudi pod lastnosti in tam spremenil da mi te vrste datotek vCard tako piše pod vrsto datoteke odpira z outlook expressom pa se sploh ne odpre.
Kaj naj torej naredim da jih bom lahko odpiral z adresarjem od outlook expressa?
Hvala vsem za odgovore. Upam, da sem bil dovol jasen.
Lp
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako prenesti iz outlook expresa win xp pro emaile v vindows 7 win mailOddelek: Pomoč in nasveti | 1270 (1222) | amigo_no1 |
» | OutLook ExpressOddelek: Pomoč in nasveti | 953 (878) | primzx |
» | Zakaj email.si kot edina mail storitev nima protivirusne zasciteOddelek: Omrežja in internet | 1830 (1519) | Caligula |
» | Outlook Express in shranjevanje pošte.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1910 (1798) | StratOS |
» | e-mail z virusom...od kod?Oddelek: Omrežja in internet | 1885 (1630) | SubOrbit |