Forum » Sedem umetnosti » Back To The Future Trilogija
Back To The Future Trilogija
Reloaded ::
LP.
Zanima me, če obstaja kje v Sloveniji tale trilogija za izposojo ali če je kje na DVDjih. Če je, me zanima ali ima SLO podnapise.
Vsi trije deli so meni osebno nekaj najboljšega, kar obstaja na filmskem traku. Res, da je fantastika, samo sta Michael J. Fox in Christopher Lloyd legendi in sama zgodba vseh treh delov pritegne človeka k gledanju.
Legende FOREVER!!!
CIAO
Zanima me, če obstaja kje v Sloveniji tale trilogija za izposojo ali če je kje na DVDjih. Če je, me zanima ali ima SLO podnapise.
Vsi trije deli so meni osebno nekaj najboljšega, kar obstaja na filmskem traku. Res, da je fantastika, samo sta Michael J. Fox in Christopher Lloyd legendi in sama zgodba vseh treh delov pritegne človeka k gledanju.
Legende FOREVER!!!
CIAO
Reloaded!!!
SleepLess ::
Ja meni osebno je tole najbolsa trilogija kdajkoli :) Zakon vsi 3 deli, vsakega sem pogledal ze najmanj 5x . Drugac pa mislim, da se je to dalo en cas kupit v jae-tu, oziroma skoraj ziher dobis v kateri od lokalnih videotek, npr. to: BttF
BaRtMaN ::
Jaz sem si vse tri DVDje sposodil v lokalni knjižnici, zadeva je bila s slovenskimi podnapisi in kar zajetnim kupom dodatkov.
monster-x ::
Imam vse tri DVD-je s kupom extrasov. Edino nimam slovenskih podnapisov, pa vseeno me ne moti to. IMO je to ena najboljših trilogij sploh. Drugače pa kot so dejali ... poskusi v videoteki ali pa v knjižnici.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
Reloaded ::
Thanks za odgovore. Saj sem vedel, da v SLO obstajajo DVDji, samo kaj, ko jih na Ptuju ne najdem. BaRtMaN, kje pa si jih ti dobil, v kateri knjižnici. Pa vesel sem, da je tudi drugim trilogija zakon.
CIAO
CIAO
Reloaded!!!
STASI ::
Itak je v vseh knjižnicah zastojn izposoja DVD, CD, videokaset in kaset. Odredba inšpektorjev.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Horas ::
christopher lloyd pri 86 še čil in zdrav. bi blo fajn če bi posneli kak nov del z njim v vlogi
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Horas ()
lolipop2 ::
Ko sem pogledal tale trailer, sem za hip upal :)
Škoda, da je "fake". Ampak lepo bi bilo, če bi naredili 4-ko v tehj smeri. Vse ostalo pa bi bil sigurno polom.
Škoda, da je "fake". Ampak lepo bi bilo, če bi naredili 4-ko v tehj smeri. Vse ostalo pa bi bil sigurno polom.
Han ::
DeLorean nostalgijo lahko podoživiš zaenkrat le v Ready Player One. Nadaljevanje je v delu, pustimo s presenetiti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Daniel ::
delavec44 ::
Nyana ::
opeter ::
Ja, pred skoraj dvajsetimi leti ...
Vrnitev v prihodnost (vsi deli) se tu pa tam vrtijo na raznih kanalih po TV. Seveda, če se dá komu gledati vmes z reklamami ...
Vrnitev v prihodnost (vsi deli) se tu pa tam vrtijo na raznih kanalih po TV. Seveda, če se dá komu gledati vmes z reklamami ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Han ::
Na travniku imaš tudi Back to the Future The Ultimate Trilogy 2160p UHD BluRay x265 - ca. 25 GB vsak del.
A je boljpša verzija, kot tole? Razen kvalitete videa?
Back To The Future Trilogy 1985,1989,1990 Remastered 1080p BluRay HEVC x265 5.1
Ales ::
Kaj misliš s tem, "razen kvalitete videa"? A ni ravno to poglaviten point? Ali misliš morda še na zvok?
Rezolucija je že višja, sicer pa odvisno od velikosti oz. kvalitete samega ripa, torej uporabljenih nastavitev.
Jarno ::
Osebno bi rad videl še prvi del trilogije z Ericom Stoltzem. Material je menda na voljo.
Baje je pred živinami izustil pikro pripombo o morebitnih travmatičnih posledicah pri vživljanju v nov timeline in izbrisani zgodovini, kar je botrovalo zamenjavi.
Baje je pred živinami izustil pikro pripombo o morebitnih travmatičnih posledicah pri vživljanju v nov timeline in izbrisani zgodovini, kar je botrovalo zamenjavi.
#65W!
Jazon ::
Malo off, ampak hudo dobro poveže trilogijo BTTF, The Walk in 9/11
Na magic mushrooms nivoju seveda, da ne bo vzel resno.
Na magic mushrooms nivoju seveda, da ne bo vzel resno.
Kaj misliš s tem, "razen kvalitete videa"? A ni ravno to poglaviten point? Ali misliš morda še na zvok?
Rezolucija je že višja, sicer pa odvisno od velikosti oz. kvalitete samega ripa, torej uporabljenih nastavitev.
sem mislil kaj v smislu Extended al pa kaj...
tisto o boljši resoluciji ni tako pomembno, ker imam 1920x1200 :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | H.265 / HEVC (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8182 (2836) | Valvoline |
» | saphire r9 280x dual x+ 4K TVOddelek: Zvok in slika | 2148 (1752) | zlabra |
» | 21. oct. 2015Oddelek: Loža | 2040 (986) | opeter |
» | H.265 standardiziran (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 20332 (14221) | vaščan |
» | Z uporabo soli šestkrat večja gostota magnetnega zapisa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 24174 (21374) | Truga |