Forum » Omrežja in internet » problemi z hostanjem na 100webspace
problemi z hostanjem na 100webspace
pitagora ::
problemi z 100webspace.
danes sem naletel na tezavo, stran mi ni delovala sploh ni javilo da ta domena obstaja, kot da je ni.
in potem klicem po slo(domenarja,siol) in je vse ok.
na koncu pa vprasam zadnje vprasanje hosterju izme 4-ih! ali je kaj narobe z domenami, pri pingu sploh ni bilo odziva! dns1.goldeye.info,....
in mi odgovori da se administratorji trudijo da bodo odpravili tezave na serverju.
zanima me kako pogosto se to dogaja in ali ima kdo podobne izkusnje.
danes sem naletel na tezavo, stran mi ni delovala sploh ni javilo da ta domena obstaja, kot da je ni.
in potem klicem po slo(domenarja,siol) in je vse ok.
na koncu pa vprasam zadnje vprasanje hosterju izme 4-ih! ali je kaj narobe z domenami, pri pingu sploh ni bilo odziva! dns1.goldeye.info,....
in mi odgovori da se administratorji trudijo da bodo odpravili tezave na serverju.
zanima me kako pogosto se to dogaja in ali ima kdo podobne izkusnje.
lp pitagora
- spremenil: pitagora ()
pitagora ::
a ves kaj je problem.
na siolu!!! zato ker vsi siolovi uporabniki ne morejo dostopati do te-moje www.celjezabava.com strani.
tisti ki so pa na volji pa lahko.
na siolu!!! zato ker vsi siolovi uporabniki ne morejo dostopati do te-moje www.celjezabava.com strani.
tisti ki so pa na volji pa lahko.
lp pitagora
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol bon za 250€ (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20237 (12244) | -Neverhood- |
» | SiOL pripira porte??Oddelek: Omrežja in internet | 1959 (1135) | boogie |
» | siol tv!Oddelek: Loža | 1366 (1019) | Barakuda1 |
» | Kaj je z internetomOddelek: Omrežja in internet | 2315 (1579) | Struzzo |
» | Grafična zgodovina nezaželene elektronske pošteOddelek: Novice / Grafične kartice | 3025 (3025) | KoKi |