Forum » Zvok in slika » Podnapisi za dvd
Podnapisi za dvd
Eki ::
čao
Vem, da ste že govorili o tej temi in že vse povedali . Tudi sam sem opazoval pa nažalost ne zastopim popolnoma nič. Sicer gre za to , da sem si posnel dvd film hitch, sedaj pa sem potegnil z neta še podnapis v srt formatu. Kako je najlažje sedaj to zapeči skupaj da mi bo na dvd lahko predvajal podnapise. Če ima mogoče že podnapise za dvd film naj sporoči kje ga je našel , da se ne mučim več .
Hvala vam za informacije
Vem, da ste že govorili o tej temi in že vse povedali . Tudi sam sem opazoval pa nažalost ne zastopim popolnoma nič. Sicer gre za to , da sem si posnel dvd film hitch, sedaj pa sem potegnil z neta še podnapis v srt formatu. Kako je najlažje sedaj to zapeči skupaj da mi bo na dvd lahko predvajal podnapise. Če ima mogoče že podnapise za dvd film naj sporoči kje ga je našel , da se ne mučim več .
Hvala vam za informacije
Eki
- zaklenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ogled dvd filma preko prenosnega diska in ne preko medija dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 883 (728) | T-Mac |
» | velikost podnapisov v DVDOddelek: Programska oprema | 2372 (2307) | kuglvinkl |
⊘ | DVD in podnapisi, kako jih dodatiOddelek: Zvok in slika | 5493 (4437) | podtalje |
» | DVD podnapisiOddelek: Pomoč in nasveti | 933 (849) | piskot |
» | DVD podnapisiOddelek: Pomoč in nasveti | 1463 (1333) | matevzm |