Forum » Kaj kupiti » Matična plošča z integrirano grafiko
Matična plošča z integrirano grafiko
Tero ::
Torej me zanima kje bi lahko kupil matično ploščo za AMD procesorje(Sempron), ki bi imela integrirano grafiko in da bi imela TV-out. Obstaja kaj takega? In upam da bi tale imela tudi standarne stvari integrirane kot je zvočna kartica in mrežna kartica.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
ajko ::
seveda obstaja taka plošča. sam si lastim eno tako MSI-K7N2G-L, mam jo ze 3 leta in je se ne mislim kar tak hitro menjat, procesor sem vrgel not bartona 3000+ in zadeva spila zelo dobro
ima integrirano grafično geforce 4mx, ki je čisto zadosti dobra za gledanje filmov igranje kake igre (npr. enemy-territory, call of duty....)
mrežna je tudi not, zvočna tudi - drugo pa dosti več ne rabiš.
to kar ima uporabljam redno, kar pa nima pa niti ne pogrešam.
evo, se link.
http://www.msi.com.tw/program/products/...
zanjo sem pa tudi dal 43k sit ko sem jo kupil - vendar se je splačalo, svoje delo opravlja odlično.
trenutno nimam tolko dnarja da bi prešaltal na amd-64, tak da je še ne bom prodal :)
aja pa tv-out tudi ima, ki preizkušeno dela vredu
ima integrirano grafično geforce 4mx, ki je čisto zadosti dobra za gledanje filmov igranje kake igre (npr. enemy-territory, call of duty....)
mrežna je tudi not, zvočna tudi - drugo pa dosti več ne rabiš.
to kar ima uporabljam redno, kar pa nima pa niti ne pogrešam.
evo, se link.
http://www.msi.com.tw/program/products/...
zanjo sem pa tudi dal 43k sit ko sem jo kupil - vendar se je splačalo, svoje delo opravlja odlično.
trenutno nimam tolko dnarja da bi prešaltal na amd-64, tak da je še ne bom prodal :)
aja pa tv-out tudi ima, ki preizkušeno dela vredu
-----------
AjkoSan
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ajko ()
Tero ::
Hm kot sem opazil ima tole "zunanji" priključk za tv-out. Obstaja kaj takega ko bi tole imelo ker na plati?
Aja to bi pa rabo da bi montiral komp v avto .
Aja to bi pa rabo da bi montiral komp v avto .
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Casovno stikalo za bojlerOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7893 (6801) | dreta |
» | Intel Little Valley D201GLY2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8696 (5951) | balocom |
» | tv izhod za compaq 6720sOddelek: Pomoč in nasveti | 2458 (2389) | zcetrt |
» | Kaj menite o tej konfuguracijiOddelek: Kaj kupiti | 1917 (1593) | IVo |
» | Kero matično za amd + integrairana grafika in zvok + poceniOddelek: Kaj kupiti | 1196 (1108) | whatever |