Forum » Pomoč in nasveti » DPC time placeholder
DPC time placeholder
Lazy^_^ ::
Hello..
Windows XP sp1, amd 2600+, 265ram.(sam tko na intro)
drgac pa zadne cajte (~par tednov) mi zj na cajte dpc time placeholder process od winsov zacne pobirat za par minut tko..100% cpuja.
to ksn bug alpa kj le tem podobnga al ka mu je k mi ni jasn, mam Antivir pa zonealarm tko da dvomm o virush(dnevno updateano), mam pa tud drug shell sam to nima veze k na ostalh komph(tud winxp sp1[brez neta]) pa dela normaln use. ksna ideja kdorkol?
tnx
Windows XP sp1, amd 2600+, 265ram.(sam tko na intro)
drgac pa zadne cajte (~par tednov) mi zj na cajte dpc time placeholder process od winsov zacne pobirat za par minut tko..100% cpuja.
to ksn bug alpa kj le tem podobnga al ka mu je k mi ni jasn, mam Antivir pa zonealarm tko da dvomm o virush(dnevno updateano), mam pa tud drug shell sam to nima veze k na ostalh komph(tud winxp sp1[brez neta]) pa dela normaln use. ksna ideja kdorkol?
tnx
AndrejS ::
si ziher da je "dpc time placeholder" proces od winsow ? Jaz mam XPje pa tega procesa ne najdem v TaskManagerju.
Probaj ga ubit. Če ti se bodo windowsi obnašali normalno ga poišči na disku in preimenuj, tako da se ne bo ta proces zagnati.
Probaj ga ubit. Če ti se bodo windowsi obnašali normalno ga poišči na disku in preimenuj, tako da se ne bo ta proces zagnati.
Lazy^_^ ::
ime je zih,. taskmanager of winsou ga res ne pokaze k je kao built in. probj z kermu drugmu process manager(recimo iarsn task manager), ubit se ga pa tud iz letga razloga ne da..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | svchost.exe, kaj počne, kako ga omejiti? Noro počasen pc :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 5140 (4116) | Master_Yoda |
» | Task manager-CPU usage over 80%Oddelek: Programska oprema | 1718 (1522) | Nevihta |
» | Procesi mi obremenijo cpu na 100 % kaj je narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2732 (2397) | nokia6310 |
» | Program za pregled in pobijanje procesov.Oddelek: Programska oprema | 1069 (934) | CaqKa |
» | Kak dodelit procesorsko moc programom?Oddelek: Programska oprema | 1536 (1302) | Gh0st |