Forum » Pomoč in nasveti » samodejni ponovni zagon
samodejni ponovni zagon
barca ::
Men se včasih zgodi da se računalnik kar naenkrat samodejno ponovno zažene. A kdo ve kaj bi lahko bil vzrok ?
ale ale terror boys
ale ale terror boys
ale ale terror
ale ale boys
ale ale terror boys
Jan987 ::
ja. huda napaka ti pol napiše ko se pržge. To je na mesto modrega zaslona ki je bil v prejšnih razlicicah windowsov.
To izklopis ce gres na start, nadzorna plošča, sistem, tam poišči zavihek dodatnoin v njem možnost zagon in obnovitev. Tam pojdi pod nastavitve in pod sistemska napaka odkljukaj samodejno zaženi ponovno.
To bo verjetno to
To izklopis ce gres na start, nadzorna plošča, sistem, tam poišči zavihek dodatnoin v njem možnost zagon in obnovitev. Tam pojdi pod nastavitve in pod sistemska napaka odkljukaj samodejno zaženi ponovno.
To bo verjetno to
boss-tech ::
ka se ti to resetira normalno al kr crkne in ponovno zažene(isto k bi prtisni reset gumb)
Nemo-tech ::
oj !
Men se tud neki tazga dogaja, da se mi računalnik kr sam ponovno zažene pa tud, če nč ne delam na njem(to zgleda tako, da slišiš kratek pisk in črn zaslon ),in to se mi dogaja od kar sm ponovno naložu winse xp(5 dni nazaj).Ma kir ke pojma ?
Men se tud neki tazga dogaja, da se mi računalnik kr sam ponovno zažene pa tud, če nč ne delam na njem(to zgleda tako, da slišiš kratek pisk in črn zaslon ),in to se mi dogaja od kar sm ponovno naložu winse xp(5 dni nazaj).Ma kir ke pojma ?
Only god can judge me!
sid911 ::
men se je to dogajalo ko je v napajalniku ventilator crkno..mogoče je težava v napajalniku
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
boss-tech ::
men se je to dogajal ko sem mel gor siol adsl program- k sm kliknu na povezavo je resetiral- tko ko je jani123 reku- huda napaka- ker ta program ni priporočljiv k ga oni dajo zraven
sej siol ma še en tak program.
rasssproppe ali nekaj podobnega se napiše nevem točno.
Snemi si ga
rasssproppe ali nekaj podobnega se napiše nevem točno.
Snemi si ga
No jst sm zdej formatiru comp. zaenkrat use tece gladko....(se prau se še ni resetiru).Ja lhk da je bil problem res u tistem siol programi ko sm ga meu naloženga.
lp
lp
Only god can judge me!
zee ::
druga mozen vzrok za spontat reset Winsov je nastavitev v Start-Settings-Control Panel-System-Advanced-(mislim, da je tretja moznost), kjer je po defaultu nastavljeno, da se racunalnik ob sistemski napaki zresetira. Potrebno je odstraniti kljukico.
Lahko da nisem napisal povsem pravilne poti, ker nimam Winsov in sem pisal po spominu.
zee
Lahko da nisem napisal povsem pravilne poti, ker nimam Winsov in sem pisal po spominu.
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
zakaj sm meu naloženga? Zato kr sm "norc" .Takrat ko sm pac dobu ta adsl sm pač mislu, da je dobra ta stvar iz njihovega cd-ja .Učimo se na napakah a ne.
lp,
lp,
Only god can judge me!
sam velik man dela bi blo ce bi prebral navodila, v katerih lepo pise da lahko SKODI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem pri zagonu igerOddelek: Pomoč in nasveti | 1284 (1091) | bumblek |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40487 (15469) | brainiac20 |
» | Pri zagonu PCja le črn zaslonOddelek: Pomoč in nasveti | 1397 (1154) | pilatus9 |
» | pocasen izklop XPOddelek: Operacijski sistemi | 1135 (981) | alkoo |
» | windows Xp - problemOddelek: Operacijski sistemi | 2437 (1454) | Maxtor |