Forum » Pomoč in nasveti » NTLDR is missing???
NTLDR is missing???
maligor ::
Kakšen problem je to ? NTLDR is missing pres CTRL+ALT+ DELETE to restart ..... XP-je mam čist na novo poinštalirane (3 dni) aja pa SP1 mam tod gor zraven, comp. se pa noče postavit postavi se mi samo ko dam not cd od XP-jev pol se pa boota iz cd-ja pa dela normalno.a je možno da so XP-ji zjebani pa je prišlo do napake pri inštaliranju?? kk se da to popravit, če kdo ve bi bil zelo vesel da to mal opiše ,če pa je to kje opisano ,pol pa me zanima kje???
v nasprotnem primeru bom tožu B.Gatesa
v nasprotnem primeru bom tožu B.Gatesa
Lith ::
ntldr_missing.htm < -- tle maš en programček, ki ti nahitro popravi
drugače pa MS na dolgo in široko tle ->> /support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US;q314057&ID=KB;EN-US;q314057
drugače pa MS na dolgo in široko tle ->> /support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US;q314057&ID=KB;EN-US;q314057
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
xenon74 ::
poglej če je slučajno disketa v enoti
http://setiweb.ssl.berkeley.edu/team_display.php?teamid=30319
Sadida ::
Evo, js mam tut NTLDR problem. A mi lahko kdo opiše cel postopek kako to datoteko nazaj dobit. Nekaj sm že beal, ampak ne razumem dovolj angleško. Probal sm s popravilom xp-jev ampak neznam. Mam tut možnost priklopt disk na drug računalnik, a bi lhka tko zrihtu? Pa čimprej kr nucam kopm
Zdej mi tko piše v Recovery Console C:/> in ko sm pisu ukaz mi noče dvopičje prijet Js se na tole čis nč ne spoznam. Dejte mi pomagat
Zdej mi tko piše v Recovery Console C:/> in ko sm pisu ukaz mi noče dvopičje prijet Js se na tole čis nč ne spoznam. Dejte mi pomagat
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sadida ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | serijska za xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1289 (1097) | OwcA |
» | [VB 6] Klicanje funkcij dll-ja, napisanega v Cju.Oddelek: Programiranje | 1308 (1198) | NavadniNimda |
» | Zelo resna zadeva [MS office 2003 professional edition]Oddelek: Programska oprema | 2001 (1667) | barelyLegal |
» | Odstranitev programa Office v celotiOddelek: Programska oprema | 1345 (1269) | LuckyMato |
» | Serijske številke pri Windows XP professional!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1553 (1388) | BigBoss |