Forum » Omrežja in internet » dostop do interneta preko ISDN bazne postaje
dostop do interneta preko ISDN bazne postaje
nejc_ ::
A bi bilo mozno, da bi ISDN bazno postajo, kot je npr. Gigaset 3070 ( link) , uporabil za dostop do intenetna brez, da bi se s kablom povezal na postajo oz. vgrajen modem v to postajo? To si zamisljam na tak nacin, kot komunicirata bazna postaja in brezzicna slusalka. Je to sploh teoreticno mozno oz. kako bi bilo s tem v praksi?
- spremenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Ne postaj ko čreva dolgih linkov.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Matri[X] ::
OmegaBlue a mi lahko prosim poves, kako bi lahko link skrajsal? Ni on kriv da si je Siemensov web designer tako zamislil.
Drugace pa brez hardwarske modifikacije slusalke ali raziskovalnega dela ne bo slo.
Drugace pa brez hardwarske modifikacije slusalke ali raziskovalnega dela ne bo slo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matri[X] ()
OmegaBlue ::
recimo tako da naredi hyperlink in ne posta kot tekst, ki raztegne celotno tabelo?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
nejc_ ::
Matri[X], ni panike... zgoraj desno je res gumb "povezava", ki je primerno za taksne primere.. ampak tudi jaz nisem vedel, dokler nisem razjezil OmegaBlue-a :)
Zadeva me pa zanima bolj po teoreticni plati: vprasanje, ki se mi postavlja, je, ce imam taksno centralo doma, ali bi lahko sosed, ki po moznosti pozna model moje centrale, preko mene dostopal do interneta? Vem, da je bilo vcasih dosti taksnih zlorab, razlika je bila le v tem, da so takrat klicali na 090 ipd stevilke...
Zadeva me pa zanima bolj po teoreticni plati: vprasanje, ki se mi postavlja, je, ce imam taksno centralo doma, ali bi lahko sosed, ki po moznosti pozna model moje centrale, preko mene dostopal do interneta? Vem, da je bilo vcasih dosti taksnih zlorab, razlika je bila le v tem, da so takrat klicali na 090 ipd stevilke...
Matri[X] ::
Poglej, ce imas pri mobilnem terminalu (slusalki) kje moznost nastavit kaksno geslo za priklop na postajo. Ce nimas, potem se lahko vsak z enakim terminalom poveze gor. Preberi specifikacije postaje, mogoce tam kaj vec pise o kaksni zasciti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SD kartica 32 GB ima kapaciteto 28 MBOddelek: Pomoč in nasveti | 1286 (1032) | gendale2018 |
» | USB ključ po namestitvi OS nanjOddelek: Pomoč in nasveti | 1017 (779) | Redorange |
» | Software raid 1 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11753 (10895) | uporabniik |
» | Mount read-only JE ali NI read only?Oddelek: Programska oprema | 2339 (2149) | poweroff |
» | Interno telefoniranje anlog>isdnOddelek: Pomoč in nasveti | 1298 (1248) | Brainstorm |