Forum » Strojna oprema » HP laserjet 5L problem
HP laserjet 5L problem
perci ::
Zdele sem dobil domov HP LaserJet 5L, ki ga malo serje.
220V konektor namreč ob priklopu na napajlni kabel cvrči ko utrgan - kot da je zanič kontakt. Ajde, sem mislu, ziher je napajalni kabel v kurcu, ampak sem probal zdej ze tri kable in pri vsakem isto. Če zadevo nekako namestim v "pravo" pozicijo, ki printerju odgovarja zadeva ne cvrči. Sam fora je, da morem met printer operativen brez, da bi se zraven bal, da mi bo blok zakuru. Pol ga raj v kanto zabrišem.
Tko po simptomih se mi zdi, da ima konektor slab kontakt s tiskanino, namreč če s kablom konektor malo ukrivim navzgor zadeva včasih neha cvrčati - poudarjam včasih, lahko da gre za naklučje.
Ve kdo kaj bi bilo narobe in kako je zdravilo?
Pozna kdo kakega modela, ki take stvari poceni zrihta?
LP Pero
220V konektor namreč ob priklopu na napajlni kabel cvrči ko utrgan - kot da je zanič kontakt. Ajde, sem mislu, ziher je napajalni kabel v kurcu, ampak sem probal zdej ze tri kable in pri vsakem isto. Če zadevo nekako namestim v "pravo" pozicijo, ki printerju odgovarja zadeva ne cvrči. Sam fora je, da morem met printer operativen brez, da bi se zraven bal, da mi bo blok zakuru. Pol ga raj v kanto zabrišem.
Tko po simptomih se mi zdi, da ima konektor slab kontakt s tiskanino, namreč če s kablom konektor malo ukrivim navzgor zadeva včasih neha cvrčati - poudarjam včasih, lahko da gre za naklučje.
Ve kdo kaj bi bilo narobe in kako je zdravilo?
Pozna kdo kakega modela, ki take stvari poceni zrihta?
LP Pero
ethelred ::
Če te prav razumem, ima konektor slab stik. Verjetno slabo zalotano, treba bi blo stvar vzet narazen, pa pogledat. Napajalnik je notranji ali zunanji?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ethelred ()
ja, kontektor ima slab stik
Napajalnik je notranji in po pravici povedano nimam ne casa ne volje te stvari razsraufat in prelotavat kontakte, tko da bom to komu dal za popravt - ve kdo za kakega domačega mojstra?
Napajalnik je notranji in po pravici povedano nimam ne casa ne volje te stvari razsraufat in prelotavat kontakte, tko da bom to komu dal za popravt - ve kdo za kakega domačega mojstra?
jebat ga, če ne date nobenih pametnih kontaktov, sem pa sam porihtal - nerad sicer, pol urce meni bednega dela, ampak ratalo pa je
no vidš, na njih se pa nism spomnu - ma sej je šlo kar gladko - se zadevca lepo odpre, sam ni mi pa da bi vsak dan to počel ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peugeot 5008, utripalke z dvojno hitrostjoOddelek: Na cesti | 1336 (665) | 2f4u |
» | Klešče za RJ45 konektorjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3957 (1703) | Sc0ut |
» | Kakšna napaka bi tole lahko bila ?Oddelek: Strojna oprema | 830 (677) | #000000 |
» | Napajalnik "kuri" kontakte???Oddelek: Strojna oprema | 2772 (2282) | kurjač |
» | Stiskanje konektorjevOddelek: Omrežja in internet | 2667 (2367) | PaJo |