Forum » Loža » kreta
kreta
perci ::
Hehe, moja kolegica - ena izmed tistih tapametnih, ki so šle na wet t-shirt contest
Sicer pa sem zajebal, to je bil ze poabsolventski zur, slike z absolventa so pa tule
Sicer pa sem zajebal, to je bil ze poabsolventski zur, slike z absolventa so pa tule
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
IgorGrozni ::
Eh, kaki ste !
Preden greš, preberi Kapitan Mihalis Nicosa Kazantsakisa, na Kreti v tem času obvezno jej sladkarije z lešniki, orehi, ipd. ( kremšnite, tortice,...) in oglej si za boga miloga Knosos ( poglej v tiste ta velike vrče(čupe)) kakšno spoštovanje do starodavne kulture je potrebno imeti. .
Bil sem Irapetri ( dolgčas, a izvrstne slaščice ), ...samostanski siri - njam. Tisti gorge je ...., hm,... čuvaj se kamnov !
Morska bolezen na trajektu ob ˝rahlem˝morju. In rahlem želodcu.
Preden greš, preberi Kapitan Mihalis Nicosa Kazantsakisa, na Kreti v tem času obvezno jej sladkarije z lešniki, orehi, ipd. ( kremšnite, tortice,...) in oglej si za boga miloga Knosos ( poglej v tiste ta velike vrče(čupe)) kakšno spoštovanje do starodavne kulture je potrebno imeti. .
Bil sem Irapetri ( dolgčas, a izvrstne slaščice ), ...samostanski siri - njam. Tisti gorge je ...., hm,... čuvaj se kamnov !
Morska bolezen na trajektu ob ˝rahlem˝morju. In rahlem želodcu.
CaqKa ::
ok.. sem mislo da je tema o absolventu pa sem očitno zgrešil..
party, party, party, party...
party, party, party, party...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Collegium] KrfOddelek: Loža | 2740 (1466) | black ice |
» | KretaOddelek: Loža | 6900 (6063) | CaqKa |
» | Ime grške sladice?Oddelek: Loža | 2485 (2017) | Damjan Jagar |
» | kam na hrvaško poleti?Oddelek: Loža | 2890 (2504) | Business |