Forum » Zvok in slika » čiščenje glave video kamere
čiščenje glave video kamere
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
waters ::
Temo sem postavil sem, kajti tukaj bom pri videfilih sigurno našel odgovor na moje vprašanje.
Nisem spreminjal kodekov in programov na svojem PC. A predvsem pri enkodiranju domačega videa se mi iz kasete na kaseto slabaša kvaliteta posnetkov. Sklepam, da je umazana glava kamere. V eni temi sem videl, da Sonyeve kasete zapacajo glavo. Skratka moje vprašanje je kako očistiti glavokamere? Jo naj dam na servis, kupim čistilno kaseto ( slabe izkušnje izpred let - zapacane glave kasetarjev in neučinkovite čistilne kasete - nateg in najučinkovitejši način vata in alkohol)
Kaj mi svetujete vi?
LP
Nisem spreminjal kodekov in programov na svojem PC. A predvsem pri enkodiranju domačega videa se mi iz kasete na kaseto slabaša kvaliteta posnetkov. Sklepam, da je umazana glava kamere. V eni temi sem videl, da Sonyeve kasete zapacajo glavo. Skratka moje vprašanje je kako očistiti glavokamere? Jo naj dam na servis, kupim čistilno kaseto ( slabe izkušnje izpred let - zapacane glave kasetarjev in neučinkovite čistilne kasete - nateg in najučinkovitejši način vata in alkohol)
Kaj mi svetujete vi?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Canon mini dv kamera na kasete ne prikazuje videaOddelek: Pomoč in nasveti | 639 (532) | #000000 |
» | VHS kasete, predvajane s Philipsom: GROZNA SLIKAOddelek: Zvok in slika | 1129 (905) | fulgur |
» | miniDV kaseteOddelek: Kaj kupiti | 2123 (1880) | Caligula |
» | vhsc kameraOddelek: Zvok in slika | 1063 (957) | droid |
» | NV-GS11 frame dropi???Oddelek: Zvok in slika | 1398 (1242) | Caligula |