Forum » Pomoč in nasveti » Težave z interntno povezavo
Težave z interntno povezavo
Cofko Cof ::
Problem je sledeč: že dva dni mi polovica strani sploh ne dela. Večino tuje, ampak tud nekaj domačih. Kaj bi to lahko blo?Kj na strani isp-ja?Hvala za odgovore.
Ars longa,vita brevis.
mojsterleo ::
Bi lahko kaj več povedal o problemu? Vem samo to da imaš internet ter da ti polovice strani ne odpira...
Ni za kej!
Ni za kej!
Cofko Cof ::
Ok mam kabelski net pr Telesatu na Jesenicah. Dva dni nazaj so use strani lepo delale, brez problemov poj pa kr naekrat nč več ne dela. Nastavitev firewalla, tcp/ip nism nč spreminjov, so taki kokr morjo bit. Pregledov sm za spyware,viruse in jih ni. Delajo zelo redke strani, slo-tech je ena izmed njih. Sosedu use normaln dela pa je pr istem ispju. Kj več ti pa ne vem povedat.
Ars longa,vita brevis.
Damjan Jagar ::
Sem ti ravno hotel sporočiti, da imaš nekoga z istim problemov pa sem opazil da sta se že našla.
http://jagar.si
JC_DENTON ::
Ej Cofko dej zej probej ker men zej spet dela...verjetn je res ISP kriv ker nism nč spreminjov
My Ignorance Amuses Me :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje in ga k8nf 9 ultra...?Oddelek: Navijanje | 1737 (1243) | Pyr0Beast |
» | Problem z navijanjem (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5326 (4032) | Tilen |
» | Colin McRae Rally 2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 7967 (6320) | Klemenn |
» | kateri P3 na Abit BH6 (slot1) ploscoOddelek: Strojna oprema | 1824 (1611) | Air_Borne |
» | Nove cene procesorjevOddelek: Novice / Procesorji | 2070 (2070) | Mate |