Forum » Kaj kupiti » Videokamera
Videokamera
Tomsa ::
Ojla!
glede videokamer sem totalni laik. Pač več kot stane, boljša je... Drugače je moje laično stališče, da če digitalna kamera stane 130k SIT, stara "analogna" pa 200k+, potem to seveda pomeni, da je digitalna precej povprečna, medtem ko mora biti ona druga prava bomba...
Kar me zanima je, katere so takšne vredu digitalne kamere, katere kvaliteta posnetkov je primerljiva z njenimi starimi predniki nedigitalne tehnike....
Katere torej priporočate in kak cenovni razred/firmo naj gledam... prednosti/slabosti...
Hvala vsem za odgovore!
glede videokamer sem totalni laik. Pač več kot stane, boljša je... Drugače je moje laično stališče, da če digitalna kamera stane 130k SIT, stara "analogna" pa 200k+, potem to seveda pomeni, da je digitalna precej povprečna, medtem ko mora biti ona druga prava bomba...
Kar me zanima je, katere so takšne vredu digitalne kamere, katere kvaliteta posnetkov je primerljiva z njenimi starimi predniki nedigitalne tehnike....
Katere torej priporočate in kak cenovni razred/firmo naj gledam... prednosti/slabosti...
Hvala vsem za odgovore!
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | video hi8 to pc..Oddelek: Zvok in slika | 1223 (645) | zuz3k |
» | iz kamere na PCOddelek: Programska oprema | 6219 (5184) | Tomay |
» | video nadzorni sistemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 912 (817) | Lio |
» | Računalnik ne zazna videokamereOddelek: Strojna oprema | 1110 (1020) | vitamincek |
» | Sony mini dv kamera in FIREWIREOddelek: Zvok in slika | 1704 (1505) | Caligula |