Forum » Omrežja in internet » težave s povezavo
težave s povezavo
zajcek ::
imam ene probleme s povezavo na internet:
računalnik se ne more povezat z internetom, oziroma ko pogledam Network Connections, pa če dam enable mi pokaže na povezavi rumen trikotnik s klicajem. Pogledal sem kable, pa je vse vredu.
Na drugem računalniku mi pa internet normalno dela.
Zdaj pa ne vem kako to popraviti...
računalnik se ne more povezat z internetom, oziroma ko pogledam Network Connections, pa če dam enable mi pokaže na povezavi rumen trikotnik s klicajem. Pogledal sem kable, pa je vse vredu.
Na drugem računalniku mi pa internet normalno dela.
Zdaj pa ne vem kako to popraviti...
Vaš zajček
hmmm... nevem glih kako to narest, ampak mam pa routar in kompe še nimam naštiman v omrežju...
Vaš zajček
piše:
"Limited or not connectivity
You might not able to access the internet or some network resources. This problem occured because the network did not assign a network address to the computer."
"Limited or not connectivity
You might not able to access the internet or some network resources. This problem occured because the network did not assign a network address to the computer."
Vaš zajček
ok, sm že zrihtu.
dal sem system restore na 10.3. 2005
drgač pa hvala za use predloge
dal sem system restore na 10.3. 2005
drgač pa hvala za use predloge
Vaš zajček
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tezave s povezavo z internetom na stacionarnem racunalnikuOddelek: Omrežja in internet | 610 (432) | alfa999 |
» | Povezava je "Limited"Oddelek: Pomoč in nasveti | 2855 (2611) | mojmaliponi |
» | Nezaznavanje driverja (internet) - pomoč prosim!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1070 (978) | TH321 |
» | Na laptopu mi noče zagnati internetaOddelek: Omrežja in internet | 1834 (1518) | Spc |
» | adsl ne dela :(Oddelek: Omrežja in internet | 1812 (1344) | polde66 |