Forum » Pomoč in nasveti » Problem pri slušalkah in mikrofonu!
Problem pri slušalkah in mikrofonu!
maretek ::
Zivjo
problem imam pri slusalkah oz.pri komuniciranju preko interneta s mikrofonom ter slusalkami.Kajti oba imava linijo ADSL in oba iste slusalke ter mikrofon,pa ceprav slisim le vsake toliko ko sumenje ni premocno,ona pa mene slisi brez problemov.Kaj bi lahko bilo narobe?In če so kjer kakše nastavitve mi lahko prosim napišete natančneje?
Še boljše bi pa bilo mogoče če ve kdo za kakšen dober program poleg skypa ter "team speaka"?
hvala,LP
problem imam pri slusalkah oz.pri komuniciranju preko interneta s mikrofonom ter slusalkami.Kajti oba imava linijo ADSL in oba iste slusalke ter mikrofon,pa ceprav slisim le vsake toliko ko sumenje ni premocno,ona pa mene slisi brez problemov.Kaj bi lahko bilo narobe?In če so kjer kakše nastavitve mi lahko prosim napišete natančneje?
Še boljše bi pa bilo mogoče če ve kdo za kakšen dober program poleg skypa ter "team speaka"?
hvala,LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači snemalni studioOddelek: Loža | 3508 (962) | midiboss |
» | Težave z menjavo 3.5mm jack konektorjaOddelek: Zvok in slika | 3864 (3398) | RatedR |
» | naglavne slušalke 2,5mmOddelek: Pomoč in nasveti | 3418 (3160) | crack_rack |
» | SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 2952 (2546) | Donk3y |
» | Kje kupiti wireless slusalke z mikrofonom???Oddelek: Kaj kupiti | 5765 (4094) | sheldon |